Ελεάνα Βραχάλη: Συγκλονίζει μιλώντας για το πρόβλημα υγείας της – «Ήμουν έτοιμη για όλα»
Media

Ελεάνα Βραχάλη: Συγκλονίζει μιλώντας για το πρόβλημα υγείας της – «Ήμουν έτοιμη για όλα»

 

Η Ελεάνα Βραχάλη μίλησε στην εκπομπή, «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για τα τραγούδια που έχει γράψει, τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη αλλά και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Συγκεκριμένα ανέφερε για τη σκλήρυνση κατά πλάκας: «Οι άνθρωποι που ταλαιπωρούνται από κάτι και το κουβαλάνε μαζί τους μια ολόκληρη ζωή, πριν συμβεί δεν ήξεραν πόση δύναμη θα έχουν τη στιγμή που συμβαίνει. Προέκυψε μια δύναμη που δεν ξέρω αν ήταν δικιά μου, από κάπου προήλθε πάντως. Ήμουν έτοιμη για όλα»!

Και πρόσθεσε: «Το μόνο που έχω στερηθεί λόγω του προβλήματος υγείας είναι ότι δεν πηγαίνω τόσο συχνά σε live, δεν έχω τις αντοχές»!

Και τόνισε η Ελεάνα Βραχάλη: «Πέρα από την καλλιτεχνική χημεία, υπάρχει με τον Μιχάλη και μία ψυχική σύνδεση που είναι σπάνια. Όταν ξεκινούσαμε ήμασταν 22 χρονών παιδιά, ήταν πρωτόγνωρα όλα αυτά για μένα».

Και συνέχισε λέγοντας πως την επιτυχία του κομματιού «Το Σ’ αγαπώ» τους πέταξε αρχικά στα σκουπίδια και η αδελφή της ήταν εκείνη που τους βρήκε και τους έδωσε στον Μιχάλη!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει η Ελεάνα Βραχάλη: «Όταν έμαθα ότι έχω σκλήρυνση κατά πλάκας περίμενα ακόμα και το τέλος»

Συγκλονίζει η Ελεάνα Βραχάλη μιλώντας για τη μάχη της με τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved