H Σοφία Φαραζή δίνει spoiler για τους Παγιδευμένους: «Η Χρύσα έχασε ένα παιδί όταν ήταν 4 ετών»
Media

H Σοφία Φαραζή δίνει spoiler για τους Παγιδευμένους: «Η Χρύσα έχασε ένα παιδί όταν ήταν 4 ετών»

Η Σοφία Φαραζή μετά από μικρή απουσία από την τηλεόραση, τη φετινή τηλεοπτική σεζόν επέστρεψε μέσα από τη σειρά «Παγιδευμένοι».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της απαντά στο τι ήταν αυτό που την έκανε να πει το «ναι», μιλά για την ηρωίδα της ενώ δίνει και spoiler.

Τι σε έκανε να πεις το «ναι» στους Παγιδευμένους;

«Όταν μου έγινε η πρόταση, μου πήρε κάποιες μέρες μέχρι να το αποφασίσω. Δεν απαντώ ποτέ επιπόλαια και δεν κάνω δουλειά που δεν μου αρέσει. Ενθουσιάστηκα γιατί ήταν πολύ διαφορετικό από ό,τι έχω κάνει μέχρι σήμερα, ένας δραματικός ρόλος. Επίσης, δεν είχα κάνει τη μαμά, ήταν κάτι που το ζητούσα χρόνια. Μου άρεσε τρομερά το καστ, σε συνδυασμό με το δυνατό σενάριο, οπότε ήταν δύσκολο να πω «όχι». Γενικό, αν δεν κάνω κάτι που πιστεύω, δεν θα είμαι καλή.

Με τον Σόλωνα Τσούνη υποδύονται το ζευγάρι, αλλά δεν έχουμε δει και πολλές κοινές σκηνές τους.

Σόλων: Θα δεις στη συνέχεια πως έχουμε πολλές σκηνές μαζί, και μάλιστα πολύ δυνατές.
Σοφία: Πρόκειται για ένα ζευγάρι που έχει φθαρεί η σχέση του. Έχει χάσει ένα παιδί όταν ήταν 4 ετών.
Σόλων: Spoiler!
Σοφία: Είναι ένα τεράστιο αγκάθι. Μια γυναίκα σε κατάθλιψη, η Χρύσα, που έχει χαλάσει όλες τις σχέσεις της, και ένας άντρας, ο Νίκος, που δεν μπορεί να κρατηθεί από πουθενά, ούτε καν από την οικογένειά του.

Σόλων: Και οι δύο οικογένειες στους Παγιδευμένους περνούν δύσκολα. Η οικογένεια της Άννας (Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ) αντιμετωπίζει την απώλεια και η άλλη, του Δημήτρη (Μιχάλης Λεβεντογιάννης), την κοινωνική απόρριψη. Αυτό που προστατεύουν πάει και τους τσακίζει, τους λέει «θα τσαλακωθείς θες δεν θες». Και τώρα που έχει αποκαλυφθεί ο δολοφόνος, μου λένε διαρκώς στον δρόμο: «Τώρα που μάθαμε ποιος είναι, τι θα γίνει στην εξέλιξη της σειράς;». Απλώς δεν φαντάζεσαι τι γίνεται στη συνέχεια!

Σοφία: Προχθές διάβαζα τα επόμενα σενάρια, συγκεκριμένα ένα επεισόδιο, και πήρα κατευθείαν τη σκηνοθέτρια. «Πες μου, αυτό τον φόνο ποιος τον κάνει;» τη ρώτησα. Έχω κι εγώ τρομερή αγωνία.

Υπάρχουν ρόλοι που απορρίψατε αλλά όταν είδατε το αποτέλεσμα, μετανιώσατε για την απόφασή σας;

Σόλων: Ναι, αν και δεν τον απέρριψα ακριβώς, αλλά είχα θέατρο, οπότε δεν γινόταν. Είχα μόλις τελειώσει τα γυρίσματα της πρώτης ταινίας Νήσος και η Μιρέλλα Παπαοικονόμου μου τηλεφώνησε .«Χαίρετε, είμαι η Μιρέλλα, θα ήθελα να σε δω για το νέο σίριαλ που κάνω, Το νησί» μου είπε. Εγώ τότε -με αφέλεια- είπα, χωρίς καν να προλάβω να σκεφτώ, πως δεν θα προλάβαινα γιατί' θα έπαιζα σε μια παράσταση που θα πήγαινε δεύτερη σεζόν, οπότε δεν θα μπορούσα. Όταν είδα περί τίνος πρόκειται, στενοχωρήθηκα. Από την άλλη, ό,τι είναι να γίνει γίνεται.

Σοφία: Δεν είναι ωραίο να γυρνάς πίσω και να μετανιώνεις για πράγματα που λες. Η πορεία σου μπορεί να ήταν διαφορετική, αλλά σίγουρα δεν θα ή που είναι τώρα. Όταν τέλειωσα το Τέχνης και δούλευα είχε γίνει πρόταση να παίξω στο Αμόρε. Τότε το θέατρο Αμόρε ήταν πάνω του, καίγονταν όλοι οι ηθοποιοί να δουλέψουν εκεί. Η πρόταση αφορούσε μια πρωτοποριακή παράσταση, Το σπίτι των κοιμισμένων κοριού είχε πολύ γυμνό. Επηρεάστηκα όμως από τη γνώμη του τότε δασκάλου μου Μίμη Κουγιουμτζή και το αρνήθηκα. Δεν γύρισα ποτέ πίσω να μετανιώσω για μια απόφασή μου. Η πορεία μου με πήγε κάπου αλλού.

Σόλων: Οι αποφάσεις, σωστές ή λάθος, είναι μέρος της εξέλιξής μας. Πρέπει να ζούμε συνειδητά το σήμερα.

Πηγή ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved