Σασμός:Η απίστευτη αλλαγή του Γιώργου Τριανταφυλλίδη! Έχασε τόσα κιλά που είναι πλέον άλλος άνθρωπος
Media

Σασμός:Η απίστευτη αλλαγή του Γιώργου Τριανταφυλλίδη! Έχασε τόσα κιλά που είναι πλέον άλλος άνθρωπος

Σασμός: Ούτε που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς πως ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης θα έχανε τόσα κιλά που θα γινόταν άλλος άνθρωπος. 

Στις πρώτες σκηνές του αποψινού επεισοδίου (15/11) ο Σταύρος παίρνει τηλέφωνο τον αδελφό του, Βαγγέλη ο οποίος ζει στα Γιάννενα μόνιμα.

Τον καλεί για να τον ενημερώσει ότι επιστρέφει στα Γιάννενα αφού δεν βλέπει φως στη σχέση του με την Αργυρώ.

Αρχικά, σε αυτές τις σκηνές, ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης ο οποίος υποδύεται τον Βαγγέλη Πανταζή, δεν είναι εύκολα αναγνωρίσιμος.

Χρειάστηκαν να περάσουν λίγα λεπτά της ώρας για να τον αναγνωρίσει κανείς μιας και έχει χάσει πολλά κιλά.

Η απουσία του για καιρό από τα επεισόδια που προβάλλονταν και η επανεμφάνισή του, ήταν μία πολύ ευχάριστη έκπληξη, ειδικά μετά την πλήρη αλλαγή στην εμφάνισή του που είναι εμφανέστατη.

Να θυμίσουμε ότι ο Βαγγέλης Πανταζής είναι ο αδελφός του Σταύρου ο οποίος είναι βουτηγμένος στον τζόγο και κάθε φορά έβαζε, όπως είχε παρακολουθήσει πέρυσι, τον αδελφό του σε μεγάλους μπελάδες με τοκογλύφους που ζητούσαν τα λεφτά τους από εκείνον.

Παρά τα προβλήματα που δημιουργούσε ο Βαγγέλης, παρέμενε πολύ δεμένος με τον αδελφό του Σταύρο ο οποίος ήθελε πάντα να τον βοηθά και να τον στηρίζει.

Δείτε το βίντεο με την επανεμφάνιση του Γιώργου Τριανταφυλλίδη στον Σασμό στο οποίο και θα διαπιστώσετε τη μεγάλη αλλαγή του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved