Μαρία Κορινθίου: Η νέα φώτο του Πρωινού, που δεν είναι δίπλα στον Λιάγκα και η μπηχτή!
Media

Μαρία Κορινθίου: Η νέα φώτο του Πρωινού, που δεν είναι δίπλα στον Λιάγκα και η μπηχτή!

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για το Πρωινό, τον χρόνο που βγαίνει στον «αέρα» της εκπομπής, αλλά και τη νέα φωτογραφία που προστέθηκε στο τέλος του Πρωινού και δεν είναι δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα!

Αρχικά η ηθοποιός τόνισε: «Ο λόγος που δεν υιοθετώ τον όρο παρουσιάστρια είναι πρώτον γιατί ακόμα για μένα είναι νωρίς, δεύτερον ο τίτλος μου είναι ηθοποιός. Η αλήθεια είναι ότι την παρουσίαση την έχω σπουδάσει στη Βοστώνη, παρουσίαση με δημοσιογραφία μαζί» απαντά η Μαρία Κορινθίου και προσθέτει: «Από τότε όμως δεν με γέμιζε 100%, γι’ αυτό μπήκα και σε μια σχολή υποκριτικής και έτσι ερωτεύτηκα».

Όσον αφορά τη νέα της φωτογραφία που προστέθηκε στο τέλος του Πρωινού, είπε: «Ούτε που την είδα τη φωτογραφία. Δεν τα κοιτάω εγώ αυτά. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν»!

Και σημείωσε όλο νόημα: «Νομίζω ότι πιο πολύ αγχώνονται κάποιοι αν βγαίνουν ένα λεπτό παραπάνω ή δύο λεπτά παραπάνω. Πίστεψέ με, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει όση ώρα είσαι εκεί που είσαι, πόσο αισθητή γίνεται η παρουσία σου. Αυτό είναι ένα μάθημα που πρέπει πολλοί να το καταλάβουν».

Δείτε τις δηλώσεις της στο παρακάτω απόσπασμα από το Happy Day!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved