Τηλεθέαση: Σε ανοδική πορεία η τηλεθέαση της σειράς Άγρια γη
Media

Τηλεθέαση: Σε ανοδική πορεία η τηλεθέαση της σειράς Άγρια γη

Άγρια Γη: Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη, μυστικά κρυμμένα για χρόνια έρχονται στην επιφάνεια και οι ήρωες της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΪ βρίσκονται συνεχώς μπροστά σε νέες προκλήσεις.

Η Όλγα (Ζ. Δούκα) περνά στην αντεπίθεση και απειλεί ευθέως τον Φίλιππο Στάμου (Δ. Μαυρόπουλος), ότι θα βγάλει στο φως ότι είναι ο βιολογικός πατέρας της Ελπίδας (Π. Βιτετζάκη). Αυτό θα πυροδοτήσει την αντίδραση του Στάμου με απρόβλεπτες συνέπειες. Ο Άρης (Σ. Μιχαήλ), από την άλλη, βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι – προσπαθεί να βρει τη μητέρα του (Μ. Ζορμπά), που μόλις έμαθε ότι ζει και να προχωρήσει την εκδίκηση εναντίον της Όλγας. Αγκάθι σε όλο αυτό, ο έρωτας που νιώθει για την Ελπίδα.

Η σειρά συνεχώς προσελκύει όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Το χθεσινό επεισόδιο, σημείωσε ποσοστό 14,3% στο γενικό σύνολο με τις γυναίκες 15-44 να φτάνουν στο 15,6%.

Στα επόμενα επεισόδια, το σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου δεν θα αφήσει ασυγκίνητους τους πιστούς τηλεθεατές της σειράς. Η Ελπίδα παθαίνει σοκ όταν μαθαίνει με τον πιο αναπάντεχο τρόπο ποιος είναι ο βιολογικός της πατέρας ενώ ο Άρης, με ένα περίπλοκο σχέδιο, καταφέρνει να οδηγήσει την Όλγα στη σύλληψη. Εκείνη όμως, δεν έχει πει την τελευταία της λέξη…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved