Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής συλλαμβάνεται
Media

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής συλλαμβάνεται

Αυτή η νύχτα μένει:Ο κλοιός σφίγγει ολοένα και περισσότερο γύρω από τον Στρατή. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha θα δούμε τη σύλληψη του επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου, Όνειρο. 

Ο Στρατής, από τότε που αποκαλύφθηκε η παράνομη σχέση του με τη Μαρίνα, βρίσκεται στο στόχαστρο του συζύγου της, του Χρήστου, ο οποίος το μόνο που θέλει είναι να τον εκδικηθεί!

Σε αυτό το πλαίσιο, έχει αναθέσει σε ανθρώπους του να κινήσουν γη και ουρανό μέχρι να βρουν στοιχεία εναντίον του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου «Όνειρο». Ωστόσο, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς του Alpha, ο μόνος που καταφέρνει να βρει ένα στοιχείο-φωτιά είναι ο Αλέξανδρος, ο αδελφός της Μαρίνας, ο οποίος αποφασίζει να το κρατήσει κρυφό και από τον διοικητή του, τον Στέλιο. Κι ενώ ο πρώτος προσπαθεί να εκμαιεύσει περισσότερες πληροφορίες από τον Στέλιο σχετικά με το μοιραίο ατύχημα της Μαρίνας, ο Μίλτος επισκέπτεται το «Όνειρο» με άγριες διαθέσεις.

Τότε, ένα ατυχές συμβάν αναστατώνει το μαγαζί και οι συνέπειες για τον Στρατή είναι τραγικές. Συγκεκριμένα, η χωροφυλακή προχωρά στη σύλληψή του, προκαλώντας μεγάλη αγωνία στους εργαζόμενους και κυρίως στη Ζέτα. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, ο Στρατής αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη πρόκληση ως τώρα: τον ασφυκτικό κλοιό που στήνει γύρω του ο Αλέξανδρος. Κάποια στιγμή, μάλιστα, ο τελευταίος καταφέρνει και τον λυγίζει, με αποτέλεσμα ο Στρατής να προχωρά σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση για την άτυχη αδελφή του, τη Μαρίνα.

Ύστερα, ο Στέλιος ανακοινώνει στον Χρήστο την πολύκροτη σύλληψη του Στρατή και εκείνος αισθάνεται για πρώτη φορά τη νίκη να πλησιάζει και δεν μπορεί να κρατηθεί μακριά του. Τον συναντάει και του υπενθυμίζει τα λόγια που του είχε πει στην πρόσφατη συνάντησή τους.Ο πόλεμος των δυο τους τώρα ξεκινά! Στο μεταξύ, όπως αναφέρει το περιοδικό Mytv, η Διαμάντω αναλαμβάνει τα ηνία του μαγαζιού για χάρη του Στρατή και προσπαθεί να καθησυχάσει τους πάντες ότι συνεχίζουν την εργασία τους, μέχρι να δουν πού θα οδηγήσει όλη αυτή η περιπέτεια.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved