Τροχός της Τύχης: Δεν το πίστευε ο Πολυχρονίδης - Απίστευτοι πανηγυρισμοί
Media

Τροχός της Τύχης: Δεν το πίστευε ο Πολυχρονίδης - Απίστευτοι πανηγυρισμοί

Ο ανανεωμένος, ασταμάτητος, απρόβλεπτος, διασκεδαστικός, συναρπαστικός «Τροχός της Τύχης», το πιο αγαπημένο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης με παρουσιαστή τον γεμάτο θετική ενέργεια και αυθεντικό χιούμορ Πέτρο Πολυχρονίδη, έχει κατακτήσει την κορυφή της τηλεθέασης και τις καρδιές των τηλεθεατών, γυρίζει και χαρίζει χρήματα και δώρα για 9η επιτυχημένη χρονιά στο Star!

Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Νατάσα Κουβελά, πανηγύρισαν μαζί με την τυχερή παίκτρια, Παναγιώτα, η οποία κέρδισε ένα αυτοκίνητο.

Η Παναγιώτα έπαιξε μαζί με τη Χαρά και τον Μιχάλη και προηγήθηκε στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού. Στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού ο Μιχάλης και η Χαρά έφεραν μεγάλα ποσά αλλά κανένας από τους δύο δεν κατάφερε να τα βάλει το ταμείο του. Η Παναγιώτα από την άλλη μεγάλωσε τη διαφορά της. Στον τελευταίο γύρο, ο Μιχάλης έφερε 500αρικο και τη φέτα του χιλιάρικου και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη μέσα από τα χέρια της Παναγιώτας. Δεν ήξερε όμως τον γρίφο και κάπως έτσι η Παναγιώτα ήταν νικήτρια με κέρδος 1.620€.

Στον τελικό η Παναγιώτα δήλωσε ενθουσιασμένη, που επιτέλους πήγε στο studio και που κατάφερε να φτάσει και στον τελικό! Η τυχερή παίκτρια έφερε τον φάκελο με τον αριθμό 3 και ο Πέτρος είπε ότι θα ήθελε να δει στη Δραπετσώνα, στη γειτονιά τους με την Παναγιώτα, το κόκκινο αυτοκίνητο.

Η Παναγιώτα βρήκε τον γρίφο «Κυκλική Σκηνή» στην κατηγορία «Στο τσίρκο» και περίμενε από τον Πέτρο να ανοίξει το καρτελάκι, σίγουρη πως υπήρχε κάποιο χρηματικό έπαθλο. Όταν είδε ότι κέρδισε το μεγάλο δώρο του «Τροχού της Τύχης», ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί! «Αυτοκίνητο στη Δραπετσώνα» φώναξε με χαρά ο Πέτρος Πολυχρονίδης και το πλατό γέμισε από κονφετί και πανηγυρισμούς!

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved