Η Γη της Ελιάς: Το μπαρ που έγινε viral και η καινούργια... Ράινα!
Media

Η Γη της Ελιάς: Το μπαρ που έγινε viral και η καινούργια... Ράινα!

Η Γη της Ελιάς: Στο επεισόδιο αυτής της Τετάρτης (16/11), ο Λυκούργος, θορυβημένος από την ξαφνική επίθεση του Παναγιώτη, πίεσε για μια ακόμα φορά την Ολυμπία να τον καταγγείλει, αλλά τα λόγια του έπεσαν στο κενό.

Η Χάιδω με τη σειρά της έτρεμε για την υγεία του Λυκούργου, καθώς θεωρούσε πως η δίαιτα που κάνει είναι εξαντλητική. Ο Δημοσθένης αποφάσισε να προσεγγίσει τη Μυρτάλη σε φιλικό επίπεδο και αποκάλυψε στην Ασπασία το σχέδιό του.

Ο Μάνος συνέχισε να ανησυχεί για τις προθέσεις του Σωκράτη και οι αϋπνίες του προκάλεσαν την ανησυχία του Ισίδωρου. Η Μυρτάλη ενημέρωσε τον Αλέξη πως ο Χρήστος γνωρίζει για την παράλληλη σχέση της, αλλά δεν ξέρει με ποιον.

Ο Αλέξης όμως αδιαφόρησε για τις συνέπειες μιας επικείμενης αποκάλυψης του δεσμού τους. Ο Παναγιώτης αποφάσισε να εκδικηθεί όσους βοήθησαν την Ολυμπία. Ξεκίνησε από τους Στεφανέους και έβαλε φωτιά στο θερμοκήπιό τους.

Καθ΄όλη τη διάρκεια του επεισοδίου της σειράς Η γη της ελιάς, οι τηλεθεατές σχολίαζαν ασταμάτητα στο Twitter. Η σκηνή που έγινε viral όμως ήταν αυτή με το νέο μπαρ που άνοιξε!

Πάρτε μια γεύση από τα σχόλια που γράφτηκαν στην παρακάτω photo gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved