Γλυκάνισος: Η Ραζάν συναντάει κρυφά τον Στρατή
Media

Γλυκάνισος: Η Ραζάν συναντάει κρυφά τον Στρατή

Γλυκάνισος: Στο σημερινό επεισόδιο (19/11), η Ανθή μαθαίνει από την τράπεζα, ότι ο λογαριασμός της δεν έχει πεντάρα πια, με εντολή του πατέρα της.

Από την άλλη, η Ερμιόνη περιέργως δείχνει υπέρμετρη ευαισθησία για την απόλυση του Ραφαήλ, ενώ η Φάζια και η Ραζάν βγαίνουν για ψώνια.
Παράλληλα, η Ανθή μαθαίνει από τον Νικήτα, ότι η μάνα του τον μεγάλωσε χωρίς πατέρα, αφού αυτός τους παράτησε για κάποια άλλη ενώ η Ραζάν συναντάει κρυφά τον Στρατή. Τι θα γίνει όμως, όταν δυο παλιοί φίλοι συναντηθούν με μοναδικό σκοπό την εξόντωση του Φίλιππου Δεμίρη;

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Γλυκάνισος είδαμε...


Ο Πωλ ενημερώνει τον Έκτορα ότι η βάρκα του Νικήτα καταστράφηκε και ότι δεν τους είδε κανείς. Ούτε μπορεί να φανταστεί ότι τους είδε ο Καρίμ, που το αποκαλύπτει στην τρομαγμένη Φατιμέ. Παράλληλα, στο σπίτι του Νικήτα, η ψυχρότητα της Σταθούλας κάνει αφιλόξενο το περιβάλλον για την Ανθή, ενώ ο Νικήτας πάει και βρίσκει τον Έκτορα και συγκρούονται άσχημα.

Μετά τον καυγά Νικήτα και Έκτορα, ο Ραφαήλ προσπαθεί να ηρεμήσει τον Έκτορα με αντίθετα αποτελέσματα όμως.
Ο Έκτορας, έξαλλος, παίρνει λάθος αποφάσεις από τα νεύρα του και απολύει τον Ραφαήλ. Κι ενώ γίνονται όλα αυτά, ο Ανδρέας ενημερώνει την Ελεάνα, ότι οι ψευδομάρτυρές τους κατέθεσαν εναντίον του Στρατή ενώ από την άλλη, η απόλυση του Ραφαήλ δημιουργεί ανησυχία στους Δεμίρηδες. Φοβούνται ότι θα «ξυπνήσει» κάτι που κρύβεται στο παρελθόν.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved