Μαρία Ιωαννίδου: Το βιβλίο της μεταφέρεται στην tv! H πρόταση στη Ναταλία Γερμανού
Media

Μαρία Ιωαννίδου: Το βιβλίο της μεταφέρεται στην tv! H πρόταση στη Ναταλία Γερμανού

Στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα μίλησε το πρωί της Πέμπτης (17-11) η Μαρία Ιωαννίδου.

Η ηθοποιός και χορεύτρια μίλησε μεταξύ άλλων για τη ζωή της με τον Φρέντυ Γερμανό ενώ αποκάλυψε πως δέχτηκε πρόταση να μεταφερθεί το βιβλίο για τη ζωή της στη μικρή οθόνη.

«Ήθελα να τοποθετηθώ. Να δείξω ότι δεν είμαι μόνο η σαχλή και αφελής Μαρία Ιωαννίδου-Γερμανού», είπε η ίδια αναφέροντας τους λόγους που την έκαναν να γράψει το βιβλίο ενώ αποκαλύπτει ότι το βιβλίο της πρόκειται να γίνει και τηλεοπτική σειρά.

«Μου έγινε μία πρόταση από τον κύριο Καπελούζο, που κάναμε το Μην Ψαρώνεις. Θα προτείνω και στη Ναταλίτσα να παίξει. Νομίζω ότι μου μοιάζει η Δανάη Μιχαλάκη και θα μου άρεσε να με υποδυθεί, από τα 50 και μετά θα παίξω εγώ», είπε.

«Όταν έχασα τον Φρέντυ, ήθελα να αυτοκτονήσω. Δεν είχε νόημα για μένα η ζωή. Ήταν ο εραστής μου, ο μπαμπάς μου, η οικογένειά μου. Καλά που υπάρχει και ο Δημήτρης σήμερα στη ζωή μου, ο σύντροφός μου, γιατί αλλιώς είμαι μόνη… Ήμουν η Barbie του, γιατί ήταν σκεπτόμενος και μοιραία μελαγχολούσε», είπε με συγκίνηση.

«Φταίω κι εγώ που διαστρεβλώθηκε η εικόνα μου, διότι κράτησα την αφέλεια της τσιχλόφουσκας και μιλούσα για όλα. Μου το έλεγε συνέχεια και η Ναταλία. Δεν είναι όμως όλοι οι άνθρωποι καλοπροαίρετοι».

Δες το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved