Μιχάλης Αρτεμισιάδης: Ο Παναγιώτης από το Μαύρο Ρόδο έχει δίδυμο αδερφό και τον έχεις δει στην tv!
Media

Μιχάλης Αρτεμισιάδης: Ο Παναγιώτης από το Μαύρο Ρόδο έχει δίδυμο αδερφό και τον έχεις δει στην tv!

Ο Μιχάλης Αρτεμισιάδης, o οποίος υποδύεται τον Παναγιώτη στο Μαύρο Ρόδο έχει έναν δίδυμο αδερφό, τον Γιάννη Αρτεμισιάδη, που είναι και εκείνος ηθοποιός και τον έχουμε δει στην tv! 

Ο αδερφός του Μιχάλη, ο Γιάννης το 2017 συμμετείχε στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο” που προβάλλονταν από τον ΣΚΑΪ και είχε κάνει stand up comedy και είχε εντυπωσιάσει τους κριτές!


Βέβαια, δεν τον έχουμε δει μόνο στο talent show αλλά και στη σειρά “Ποιος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου” του Μανούσου Μανουσάκη.

Στην εν λόγω σειρά πήραν μέρος και τα δύο αδέρφια και υποδύθηκαν δύο διαφορετικούς ρόλους στο διήγημα του Γεωργίου Βιζυηνού και αφορά πραγματικά γεγονότα της ζωής του συγγραφέα. Η σειρά μεταδόθηκε την περασμένη σεζόν στην ΕΡΤ1.


Ο αδερφός του Μιχάλη είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής του «Πειραϊκού συνδέσμου».

Ο δε Μιχάλης Αρτεμισιάδης είναι ιστιοπλόος και σπούδασε στην Ιταλία, είναι ιταλόφωνος και ασχολείται και με τη μετάφραση.

«Ήρθα από τη Βέροια και πέρασα μηχανολόγος μηχανικός αλλά ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική», αποκάλυψε ο Μιχάλης Αρτεμισιάδης σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.


Και αποκάλυψε: «Όταν πήρα το ρόλο κάλεσα το δίδυμο αδερφό μου, είμαστε ίδιοι με τον αδερφό μου και μοιραζόμαστε τα πάντα».
Και είχε τονίσει: «Πιο κοντά έχω έρθει με το Δημήτρη γιατί πηγαινοερχόμαστε στη δουλειά μαζί».


Δείτε στην παρακάτω gallery τον αδερφό του με τον οποίο η ομοιότητα είναι εκπληκτική!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved