Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Βαλέρια περηφανεύεται πως έσωσε το χωριό
Media

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Βαλέρια περηφανεύεται πως έσωσε το χωριό

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Έπειτα από μια νύχτα πάθους με την Κατερίνα, ο Παναγής ξυπνάει και ανακαλύπτει στο λαιμό της ένα σημάδι, που σίγουρα δεν της το έκανε ο ίδιος.

Η Βαλέρια περηφανεύεται πως έσωσε το χωριό από τον εκβιασμό και τη χειροβομβίδα της Ζαφείρως, αλλά η Φιλιώ μας δεν τρώει κουτόχορτο και ξεκινά εκστρατεία υποστήριξης του Σώτου, μπας και βγει πρόεδρος και δούνε άσπρη μέρα στον Πλάτανο.

Την ίδια ώρα, η Σύλβια πείθει την Καλλιόπη να πάρει διαζύγιο, για να ζήσει ελεύθερο πουλί και όχι κορόιδο σε κλουβί. Ο Πετράν πάλι, είναι αποφασισμένος να πιάσει κορόιδο τον Παναγή και να τον χωρίσει μια και καλή από την Κατερίνα, για να έχει επιτέλους το πεδίο ελεύθερο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η νύχτα προβλέπεται δύσκολη, μιας και η Ζαφείρω συνεχίζει να κρατάει την Κατερίνα, τον Πετράν, το Θύμιο και την Καλλιόπη, όμηρους στο καφενείο και να τους απειλεί με μια χειροβομβίδα. Ο Θύμιος εξομολογείται τον έρωτα του στη φραουλίτα, ενώ ο Πετράν λιώνει για τη γιατρέσσα μας, αλλά δε λέει κουβέντα.

Ο Ηλίας προσπαθεί να πείσει τη Βαλέρια να υπαναχωρήσει και να δώσει στη Ζαφείρω ό,τι ζητάει, αλλά εκείνη παραμένει ανένδοτη. Η μαφιόζα μας συντάσσεται τελικά με τον Παναγή, το Σίμο και τον Κανέλλο και οργανώνουν ένα σχέδιο με τελικό στόχο την έφοδο στο καφενείο και την απελευθέρωση των ομήρων. Η ομηρία λήγει, τέλος καλό, αλλά όχι και όλα καλά για τους Πλατανιώτες, αφού τα βάσανα στο αγαπημένο μας χωριό δεν έχουν τελειωμό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved