Ανασκόπηση 2022: Οι μεγάλοι τηλεοπτικοί έρωτες της σεζόν
Media

Ανασκόπηση 2022: Οι μεγάλοι τηλεοπτικοί έρωτες της σεζόν

Ανασκόπηση 2022: Τη φετινή σεζόν, αδιαμφισβήτητα, η μυθοπλασία έχει την τιμητική της! Καθημερινά, οι τηλεθεατές καθηλώνονται για να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους σειρές και να ζήσουν έστω από τη μικρή οθόνη τους θυελλώδεις έρωτες των αγαπημένων τους σειρών.

Το σίγουρο είναι πως όλα τα ζευγάρια για άλλη μια σεζόν θα περάσουν από σαράντα κύματα, με τις τρικυμίες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν να είναι πολλές. Θα καταφέρει η αγάπη τους να υπερνικήσει τα εμπόδια;

Αστέρης- Αργυρώ (Σασμός)

Ένα από τα ζευγάρια που απασχολεί και φέτος είναι αναμφίβολα ο Αστέρης και η Αργυρώ. Πρόκειται για έναν καταδικασμένο έρωτα, από τις βεντέτες των οικογενειών τους κατάφερε να ανθίσει για λίγο και μόνο. Το γεγονός ότι ο Αστέρης σκότωσε τον αδερφό της αγαπημένης του, την έκανε να μην θέλει να τον ξαναδεί ποτέ της. Παρότι έφτιαξε ξανά τη ζωή της, φέρνοντας στον κόσμο ένα παιδί (που τελικά είναι του Αστέρη), δεν κατάφερε να τον βγάλει ποτέ από το μυαλό της. Από την άλλη εκείνος όχι μόνο δεν την ξεπέρασε, αλλά προχώρησε στην ύστατη πράξη αγάπης. Της έσωσε τη ζωή «δίνοντάς» της το νεφρό του. Φέτος οι δυο τους ήρθαν ξανά κοντά και σύμφωνα με πληροφορίες σε λίγα επεισόδια θα γίνουν ξανά ζευγάρι, ξεκινώντας μια νέα αρχή.

Μαθιός-Βασιλική (Σασμός)

Στην ίδια σειρά ξεχωρίζουν ο Μαθιός και η Βασιλική, οι οποίοι παρότι δέχτηκαν πολλά χτυπήματα, τελικά παντρεύτηκαν, θα καταφέρουν όμως να ευτυχήσουν; Σύμφωνα πάντως με την ιστορία του βιβλίου, στο οποίο βασίζεται το σίριαλ, η ηρωίδα θα χάσει τη ζωή της, πληρώνοντας με τη ζωή της την βεντέτα μεταξύ Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων.

Στάθης-Ιουλία (Η Γη της Ελιάς)

Αναμφίβολα ένας έρωτας που γράφει ιστορία είναι αυτός του Στάθη και της Ιουλίας στη «Γη της Ελιάς». Πρόκειται για έναν νεανικό πάθος που δεν έσβησε ποτέ στο πέρασμα του χρόνου. Όπως είδαμε στον πρώτο κύκλο μετά το διαζύγιο του Στάθη οι δυο τους έζησαν στιγμές ευτυχίας όμως ο χωρισμός τους ήταν μονόδρομος. Η Ιουλία μπορεί να παντρεύτηκε τον Κουράκο και ο Στάθης να βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της Εύας, ο ένας όμως δεν ξέχασε τον άλλον. Όπως θα δούμε ο έρωτάς τους θα αναζωπυρωθεί, καθώς το τηλεοπτικό κοινό τους θέλει μαζί.

Φίλιππος-Βασιλική (Η Γη της Ελιάς)

Από την πρώτη στιγμή που ο ένας αντίκρισαν τον άλλον, κατάλαβαν πως συνδέονται με μια ξεχωριστή χημεία. Ο ερχομός του παιδιού τους ολοκλήρωσε την ευτυχία τους και παρά τις προσπάθειες πολλών και κυρίου της Αρετής να τους χωρίσει, το τέλος για τον Φίλιππο και τη Βασιλική θα είναι happy.

Ορέστης-Κλέλια (Maestro)

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θεωρείται... δάσκαλος στους τηλεοπτικούς έρωτες, γι'αυτό και το ειδύλλιο του Ορέστη και της Κλέλιας στο «Maestro» καθηλώνει το κοινό. Παρότι ο Ορέστης νιώθει όμορφα συναισθήματα για την κατά είκοσι και χρόνια μικρότερή του Κλέλια, δεν θέλει να αφήσει το πάθος του να τον νικήσει. Και ο λόγος δεν είναι μόνο η διαφορά, ηλικίας, καθώς φαίνεται πως υπάρχουν μυστικά που αφορούν τη γιαγιά της Κλέλιας, την Χάρις, που υποδύεται η Χαρούλα Αλεξίου.

Πέτρος – Ελισάβετ (Μαύρο Ρόδο)

Τι και αν η 22χρονη Ελισάβετ επιθυμούσε να αφιερώσει τη ζωή της στον θεό, όταν γνώρισε τον Πέτρο, ο κόσμος της κλονίστηκε συθέμελα. Το βλέμμα του θα την αιχμαλωτίσει και παρότι προσπαθεί να αντισταθεί στη γυναικεία της φύση που ξυπνάει, ένας απαγορευμένος έρωτας με εκείνον θα ανθίζει. Θα μείνουν τελικά μαζί μέχρι το τέλος;

Στρατής-Ζέτα (Αυτή η νύχτα μένει)

«Σκοτεινός» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο έρωτας του Στρατή και της Ζέτας στη νέα σειρά του Alpha Αυτή η νύχτα μένει. Παρότι κανείς από τους δυο δεν μπορεί να αφιερωθεί ολοκληρωτικά στον άλλον γιατί ο Στρατής σκέφτεται ακόμη την μεγάλη αγάπη της ζωής του την Μαρίνα και η Ζέτα κρύβει πολλά μυστικά, το πάθος τους θα τους οδηγήσει σε περίεργα μονοπάτια.

Πηγή: Εγω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved