Τα Νούμερα: Ο Φοίβος καλεί την Καίτη για να αποδείξει πως μπορεί να κάνει επιτυχία μαζί της
Media

Τα Νούμερα: Ο Φοίβος καλεί την Καίτη για να αποδείξει πως μπορεί να κάνει επιτυχία μαζί της

Τα Νούμερα: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (18/11) επεισόδιο.

Ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης) πάει το Φοίβο στον ψυχολόγο για να του αποδείξει πως αν είχε λύσει τα θέματά του θα είχε γίνει ένας άλλος Φοίβος. Για την ακρίβεια… ο άλλος Φοίβος, ο συνθέτης των επιτυχιών της Καίτης Γαρμπή. Ο Φοίβος λοιπόν καλεί την Καίτη στη «Μάντρα» για να του αποδείξει πως μπορεί κι εκείνος να κάνει επιτυχία μαζί της. Η Καίτη όμως έχει γίνει φανατική οπαδός μιας εναλλακτικής γιατρού, της Μάρθας Φριντζήλα, που της επιβάλλει αφωνία όποτε το θεωρεί εκείνη σωστό.



Στις περιπετειώδεις πρόβες, ο Θανάσης Αλευράς, μανιώδης fan των ιατρικών τηλεοπτικών σειρών, χρίζεται αυτομάτως βοηθός της, ενώ ο Παντελής (Θανάσης Δόβρης) ανακαλύπτει πως πάσχει από μια σπάνια μορφή ναρκοληψίας. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν η Καίτη Γαρμπή πραγματικά χάνει τη φωνή της. Εν τω μεταξύ, Χάρης (Χάρης Χιώτης) και Έλσα (Βάσω Καβαλιεράτου) φτάνουν ο ένας τον άλλον στα όριά του, ενώ η Δανάη ξεπερνάει τα δικά της με έναν τρόπο αρκετά απροσδόκητο για τον Φοίβο. Όλα φυσικά θα οδηγηθούν σε ένα απολαυστικό λάιβ, με σημαία του, τι άλλο; Μια φούστα!

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Ο Τζόναθαν (Mιχάλης Σαράντης) προσπαθεί να μάθει στο Φοίβο Δεληβορια χορό και τα αποτελέσματα είναι τραγικά. Δεν μπορεί να καταλάβει πώς έγραψε το τραγούδι «Όταν σου χορεύω» ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του. Του επιβάλλει μια βραδιά στη «Μάντρα» με τη Ρένα Μόρφη. Ο Φοίβος δεν θέλει καθόλου χωρίς να εξηγεί το γιατί. Αντιπροτείνει τον Θοδωρή Μαραντίνη από τους Onirama και τελικά ο Τζόναθαν φέρνει και τους δυο. Τελικά αποκαλύπτεται ότι ο Φοίβος και η Ρένα έχουν παρελθόν και δεν αντέχουν ο ένας τον άλλον. Αποκαλύπτεται επίσης ότι παρελθόν, με τον… ελληνικό στρατό έχει και ο Θοδωρής.

Ο συνταγματάρχης Πειθαρχίδης (Γιάννης Ζουγανέλης) ανακαλύπτει πως ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι ανυπότακτος 18 χρόνια και περικυκλώνει τη «Μάντρα» για να τον συλλάβει την ώρα του live. Ο Θανάσης (Θ. Αλευράς) παθαίνει εμμονή με τις κλακέτες και τον Φρεντ Αστέρ και ο Χάρης (Χάρης Χιώτης) εξομολογείται τον πόνο του για τον χαμένο του πατέρα. Στο live θα γίνουν άπειρα ξεκαθαρίσματα, με το παρελθόν και με την… πατρίδα και τα πράγματα θα σώσουν η Δανάη, η Σοφία Βέμπο και ο… Bloody Hawk!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved