Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τον Στάθη Σχίζα και την Έλενα Γαλύφα στο After Dark
Media

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τον Στάθη Σχίζα και την Έλενα Γαλύφα στο After Dark

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται στο «After Dark» τον Στάθη Σχίζα και την Έλενα Γαλύφα, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, στις 23:45 στο OPEN, σε μια βραδιά γεμάτη αποκαλύψεις!

Ο Στάθης Σχίζας θυμάται το πιο άσχημο knock out σε αγώνα kick boxing, ενώ μιλάει για το πως αποφάσισε να μπει στο Survivor, περιγράφοντας στον Θέμη πως την αίτηση, του την έκανε μια φίλη του. Τι θα εξομολογηθεί για την κόρη του;

Στην παρέα τους έρχεται και η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Το ζευγάρι μιλάει για το πώς γνωρίστηκαν και αποκαλύπτουν ποιος έχει το πάνω χέρι στη σχέση τους, ενώ το παιχνίδι της βραδιάς θα τους φέρει αντιμέτωπους στο «Πόσο καλά γνωρίζεστε;»!

Ο Στάθης Σχίζας δεν θα γλιτώσει από το εξομολογητήριο του Θέμη, όπου εκεί τον περιμένει μια μεγάλη έκπληξη!

Με αέρα GNTM έρχεται στο πλατό του «After Dark» η Έλενα Γαλύφα, η οποία μιλάει για την παντοτινή της αγάπη: Tη μόδα. Παραδέχεται ότι ήταν αγοροκόριτσο και πως μεγάλωσε με τη λογική του «τι θα πει η κοινωνία».


Τι θα πει όμως για την εμπειρία της να εργάζεται στο γραφείο του Δημήτρη Αβραμόπουλου, αλλά και τη δύσκολη περίοδο στη ζωή της όταν εργάστηκε στον ΟΚΑΝΑ; Πώς είναι η πρώτη τηλεοπτική της σεζόν στο GNTM;

Λίγο πριν το τέλος, η Έλενα Γαλύφα θα διεκδικήσει με την ειλικρίνειά της μια θέση στο Πάνθεον της εκπομπής.

Κάθε Κυριακή «After Dark» στις 23:45 στο OPEN και τίποτα δεν θα είναι πια μυστικό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved