Παπανδρέου για τη Γη της Ελιάς: «Θα πάρει η μπάλα διάφορους – Εμπλέκονται πολλοί»
Media

Παπανδρέου για τη Γη της Ελιάς: «Θα πάρει η μπάλα διάφορους – Εμπλέκονται πολλοί»

Η γη της ελιάς: Ο Διονύσης Παπανδρέου είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς του Mega και μίλησε για όλα σε συνέντευξή του.

Ο νεαρός ηθοποιός απάντησε σε ό, τι κι αν ρωτήθηκε χωρίς να κάνει τεράστιες αποκαλύψεις για τις εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων αλλά παρόλα αυτά έδωσε και ένα spoiler.

  • Ο Φίλιππος είναι ένα πολύ καλό παιδί, ένας τέλειος γαμπρός για κάθε μανούλα. Όμως αυτή την άποψη δεν τη συμμερίζεται η Αρετή.

Κακά τα ψέματα δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους! Πάντα θα υπάρχουν και κάποιοι που δεν θα μας εγκρίνουν!

  • Η φωτιά που προέκυψε στα κτήματα της οικογένειάς σας ήταν σίγουρα πλήγμα.

Θα βρεθούμε σε μια αναζήτηση του ποιος μπορεί να ευθύνεται. Σίγουρα οι ευθύνες βαραίνουν κυρίως τον Παναγιώτη, όμως θα δούμε τι μπορεί να αλλάξει σε αυτό το θέμα. Πραγματικά πάντως θα είναι αρκετά περίπλοκη η κατάσταση.

  • Άρα θα ζητήσουν εκδίκηση Φίλιππος και Χάιδω;

Η ιστορία έχει αποδείξει ότι και οι δύο δεν αφήνουν το δίκιο τους να πέσει κάτω, όμως πάντα με το γράμμα του νόμου. Πλέον έχουν δίπλα τους και έναν Λυκούργο που δεν τους αφήνει να λοξοδρομήσουν. Για μια ακόμη φορά θα τους καθοδηγήσει σωστά. Πάντως όπως θα εξελίσσεται αυτό το ζήτημα θα πάρει η μπάλα διάφορους καθώς εμπλέκονται πολλοί.

  • Τα παρακάτω επεισόδια δίνουν έμφαση στη φυγή της Ολυμπίας και στο γεγονός πως ο Παναγιώτης θα αρπάξει ένα όπλο και θα εμφανιστεί μπροστά στη Χάιδω και τη Μαργαρίτα. Θα κινδυνεύσει κάποια από τις δύο;

Ο Παναγιώτης είναι ανεξέλεγκτος χαρακτήρας. Δεν διαχωρίζει τα άτομα που έχει απέναντι του. Θα έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσετε πώς και γιατί κινείται με αυτόν τον τρόπο ο συγκεκριμένος ήρωας. Κάποιες από τις συνήθειές του θα τον επηρεάσουν ως προς τον τρόπο συμπεριφοράς τους και όσο περνάει ο καιρός, οι συνήθειές του χειροτερεύουν και εκείνος παρεκτρέπεται. Με συνέπεια να κάνει κακό στον ίδιο αλλά και στους γύρω του.

  • Θα υπάρξουν θύματα;

Θα υπάρξουν πλήγματα στη Μάνη. Μόνο αυτό μπορώ να πω».

  • Φίλιππος και Παναγιώτης έρχονται σε επαφή;

Δεν είναι φυσικό; Ο Παναγιώτης δουλεύει στα κτήματα της οικογένειας Στεφανέα. Ο Φίλιππος θα ασχοληθεί κυρίως με το κομμάτι που κάνει βίαιο τον Παναγιώτη. Από τη μια έχουμε τον Φίλιππο που αγαπά και σέβεται τις γυναίκες και καταδικάζει κάθε μορφή βίας, και από την άλλη έχουμε τον Παναγιώτη που φέρεται άσχημα στην Ολυμπία, θα κάνει τα πάντα για να βάλει αυτόν τον ήρωα σε σκέψεις, είπε ο Διονύσης Παπανδρέου στο tv 24.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved