Μαύρο Ρόδο:Κουκάς: «Ο Γεράσιμος έχει επιλέξει πιο βαρύ δρόμο απ' το μοναχισμό που βιώνει η Ελισάβετ»
Media

Μαύρο Ρόδο:Κουκάς: «Ο Γεράσιμος έχει επιλέξει πιο βαρύ δρόμο απ' το μοναχισμό που βιώνει η Ελισάβετ»

Ο Νίκος Κουκάς είναι ένας από τους ηθοποιούς που το ευρύ κοινό γνώρισε φέτος μέσα από τη σειρά του Mega, Μαύρο Ρόδο.

Ο νεαρός ηθοποιός έψαξε και βρήκε έναν ρόλο που τον αγγίζει και στις παρακάτω γραμμές εξηγεί πώς θα εξελιχθεί ρόλος του στα επόμενα επεισόδια.

  • Πρώτα - πρώτα τον βλέπουμε ερωτευμένο με την Ελισάβετ. Του αρκεί αυτό;

Είναι μια πολύ συγκινητική αγάπη και πολύ βαθιά. Είναι ο άνθρωπος που αγαπά περισσότερό από τον Καθένα. Έχει αναπροσαρμόσει -όλη του τη ζωή ώστε να βρίσκεται στο πλάι της. Έχει επιλέξει και ο ίδιος έναν δρόμο, μοναχισμού αλλά στον έξω κόσμο, ο οποίος είναι ίσως και πιο βαρύς από τον μοναχισμό που βιώνει η Ελισάβετ. Προς το παρόν πάντως φαίνεται να του αρκεί. Δεν βλέπω δηλαδή να τον πηγαίνουν οι κινήσεις του προς μια άλλη κατεύθυνση. Τα γεγονότα βέβαια τρέχουν. Τον γεμίζει αυτή η σχέση, είναι ευχαριστημένος μάλιστα με την απόφασή του αυτή».

  • Όταν όμως καταλάβει τις προθέσεις του Πέτρου και ακόμα χειρότερα όταν δει την Ελισάβετ να ανταποκρίνεται;

«Υπάρχει κάτι που διαισθάνεται χωρίς όμως να το έχει δεχτεί. Είναι σε μια φάση μεγάλης άρνησης. Δεν μπορεί να διανοηθεί καν να πηγαίνει εκεί η σκέψη του Πέτρου. Όταν καταλάβει τι γίνεται, η προσωπική του ηθική θα συγκρουστεί με το συναίσθημα».

  • Άρα δεν θα χαρεί που η κολλητή του αποφάσισε να ζήσει;

«Όχι. Δεν νομίζω. Δεν υπάρχει τόσο μεγάλη ανιδιοτέλεια. Άνθρωπος είναι και αυτός. Δεν νομίζω πάντως τα πράγματα να εξελιχθούν θετικά για εκείνον».

  • Θα προσπαθήσει να την προστατεύσει από όλο αυτό που πάει να συμβεί;

«Σίγουρα. Ξέρει άλλωστε ότι η παρουσία του Πέτρου δεν είναι για καλό».

  • Θα αρχίσει ο Πέτρος να έχει σκοτεινές πλευρές;

«Ναι, γιατί έχει μια συγκεκριμένη ηθική και πάντα επιλέγει το καλό. Ωστόσο η Ελισάβετ τον επηρεάζει περισσότερο συναισθηματικά από τον καθένα. Βλέποντας λοιπόν την κατάσταση δεν θα μπορεί να

το αφήσει. Ξέρει πως θέλει να κάνει κακό στην Ελισάβετ. Θα υπάρξουν διαπληκτισμοί. Ήδη έχουμε δει άσχημες φάσεις μεταξύ τους».

  • Θα τον χτύπαγε θεωρείς;

«Πιστεύω πως επειδή είναι τόσο δυνατό αυτό που αισθάνεται, βλέποντας πως πάει να συμβεί κάτι μεταξύ τους, πιστεύω ότι θα παρασυρόταν. Μπορεί να χάσει τον έλεγχο. Δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι», είπε ο Νίκος Κουκάς στο tv 24.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved