Μαύρο Ρόδο: Πένυ Αγοραστού: «Η Τασούλα έχει κακοποιηθεί»
Media

Μαύρο Ρόδο: Πένυ Αγοραστού: «Η Τασούλα έχει κακοποιηθεί»

Μαύρο Ρόδο: Το καλοκάγαθο πλάσμα, η Τασούλα - Πένυ Αγοραστού, η βοηθός της Ευτυχίας στην κουζίνα της ταβέρνας, νιώθει ικανοποιημένη και λίγο... ντετέκτιβ μετά την ανακάλυψη της ταυτότητας στην Παλιόβρυση.

Δεν γνωρίζει ότι ο πατέρας του αγαπημένου της Σαράντου έχει υπάρξει βιαστής. Θα συνδεθεί με την οικογένεια του Πέτρου και θα προσφέρει βοήθεια στην Κύρα. Κρύβει, όμως, και η ίδια τη δική της πονεμένη ιστορία, που ξετυλίγεται σιγά σιγά.

  • Κόντρα ρόλος η Τασούλα;

«Εντελώς διαφορετικός από αυτό που έκανα τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια. Η Τασούλα είναι ένα αθώο κορίτσι που έχει διαφορά με τη Λατάνια, την οποία έκανα στη σειρά “Έλα στη θέση μου” στον ALPHA. Ενθουσιάστηκα με την ηρωίδα μου, γιατί είναι η χαρά της ζωής. Καθώς είμαι κι εγώ λίγο η χαρά της ζωής, μου ταίριαξε γάντι ο ρόλος. Τον ένιωσα πολύ οικείο».

  • Ποια είναι η σχέση της με την Ελισάβετ και τη μοναστική ζωή;

«Με την Ελισάβετ δεν έχω κάποιες ιδιαίτερες σχέσεις. Τη συμπαθώ, ξέρω ότι είναι στο μοναστήρι. Δεν έχει εξελιχθεί προς το παρόν κάποια ιδιαίτερη σχέση μεταξύ μας. Η μοναστική ζωή δεν της είναι κομμάτι ξένο, καθώς η Τασούλα είναι ένα κορίτσι αθώο, οπότε ασπάζεται τη ζωή των μοναχών, με αρχές και ήθος. Με την ταβέρνα τις βοηθούν μαζί με την Ευτυχία».

  • Δεν έχει αντιληφθεί τον έρωτα του Γεράσιμου για την Ελισάβετ;

«Η Τασούλα δεν έχει καταλάβει ότι ο Γεράσιμος είναι τόσο πολύ ερωτευμένος με την Ελισάβετ».

  • Η Τασούλα έχει σαν μάνα την Ευτυχία;

«Έχει μεγάλη αδυναμία στην Ευτυχία, την οποία βλέπει σαν μάνα της. Τσακώνονται και στο δευτερόλεπτο τα ξαναβρίσκουν. Εξαιρετική σχέση έχει και με τον κύριο Μανόλη και με τον Γεράσιμο. Η Τασούλα νοιάζεται για όλους και για τον Σαράντο, που έχει προβλήματα με τον Μπόγρη και τον συμβουλεύει να μη φτάσει στα άκρα».

  • Η Τασούλα πώς έχει βρεθεί στο χωριό;

«Αυτό δεν το γνωρίζουμε ακόμη, αλλά σίγουρα θα μάθουμε αργότερα και τη δική της ιστορία».

  • Θα δούμε ότι έχει κάποια μελανά σημεία;

«Όπως όλοι μας, αλλά μέσα από τα μελανά της σημεία βγαίνει η αισιοδοξία».

  • Ίσως και η Τασούλα να είναι παιδί από βιασμό;

«Θα μπορούσε, όπως και να έχει κακοποιηθεί και η ίδια, γιατί πάντα τους αθώους του χωριού χτυπάμε», είπε η Πένυ Αγοραστού στον Τηλεθεατή.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved