Σπύρος Παπαδόπουλος: Ετοιμάζει εορταστικό στην ΕΡΤ
Media

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ετοιμάζει εορταστικό στην ΕΡΤ

Την παρουσίαση εορταστικής εκπομπής στην ΕΡΤ1 θα αναλάβει ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Εκτός από την επιτυχημένη συνεργασία του τη φετινή σεζόν με τη δημόσια τηλεόραση, όπου πρωταγωνιστεί στη σειρά μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι», ο δημοφιλής ηθοποιός θα είναι και ο οικοδεσπότης μιας μουσικής εκπομπής που θα προβληθεί από την ΕΡΤ1 τα Χριστούγεννα.

Άλλωστε ο Σπύρος Παπαδοπούλας διαθέτει πολύχρονη εμπειρία σε μουσικές εκπομπές, αφού το «Στην υγειά μας» είχε ξεκινήσει από την ΕΡΤ και προβλήθηκε από τη συχνότητά της για εννέα σεζόν, συνεχίζοντας μετά σε ALPHA και ΣΚΑΙ, όπου ολοκληρώθηκε ύστερα από 17 συνεχόμενες χρονιές στον τηλεοπτικό αέρα.

Ανήκοντας φέτος στο δυναμικό της δημόσιας τηλεόρασης, έκανε τα στελέχη της να σκεφτούν πως είναι ο ιδανικός παρουσιαστής για το εορταστικό πρόγραμμα, με καλεσμένους δημοφιλείς καλλιτέχνες της μουσικής σκηνής, αλλά και πρόσωπα από τις εκπομπές τους.

Σίγουρα λοιπόν αυτή είναι μια ευχάριστη εξέλιξη για τους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν επί σειρά ετών τον Σπύρο Παπαδόπουλο στον ρόλο του παρουσιαστή μουσικής εκπομπής. Ίσως μάλιστα αυτή η έκτακτη παρουσία του να ανοίξει τον δρόμο ώστε να επιστρέφει σε πιο μόνιμη βάση και σε αυτόν τον ρόλο μέσα από τη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης.

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved