Μια νύχτα του Αυγούστου:  Απρόβλεπτη εξέλιξη στον… πόλεμο μεταξύ Μανώλη και «λουλουδάδων»
Media

Μια νύχτα του Αυγούστου: Απρόβλεπτη εξέλιξη στον… πόλεμο μεταξύ Μανώλη και «λουλουδάδων»

Μια νύχτα του Αυγούστου: Συγκλονιστικές εξελίξεις στο όγδοο επεισόδιο της καθηλωτικής σειράς της ΕΡΤ1 που μεταδίδεται την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, στις 22:00.

Η Μαρία, που συνεχίζει να επισκέπτεται τον Αντρέα στη φυλακή, αποφασίζει να μιλήσει επιτέλους, σε ένα πολύ δικό της πρόσωπο, για τη συμπεριφορά του Ντρετάκη. Την ίδια ώρα, ο Μανώλης τα βάζει με τους «λουλουδάδες», με απρόβλεπτες συνέπειες.

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022, ώρα 22:00
Επεισόδιο 8ο: «Κονφετί»

Ο Μανώλης αποφασίζει πως ήρθε η στιγμή να σώσει οριστικά τη Ρηνιώ από τα δίχτυα της Φανής και του γιου της, που πλέον έχουν βάλει στόχο να καταστρέψουν και την Αγάθη. Οργανώνει ένα σχέδιο εναντίον των «λουλουδάδων», χωρίς ωστόσο να έχει υπολογίσει την κατάληξη. Παράλληλα, κι ενώ ο Αντρέας και η Μαρία συνεχίζουν τις συναντήσεις τους, η Μαρία δέχεται και πάλι την παρενόχληση του αρχιδεσμοφύλακα Ντρετάκη και αποφασίζει να πει επιτέλους σε κάποιον την αλήθεια για εκείνον.

Η συναρπαστική σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου», που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της βραβευμένης συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, σε σκηνοθεσία Ζωής Σγουρού και σενάριο Παναγιώτη Χριστόπουλου, με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Στάνκογλου, Γιούλικα Σκαφιδά, Γιώργο Καραμίχο, Μαρία Καβογιάννη, και πολλούς καταξιωμένους ηθοποιούς και συντελεστές, μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 κάθε Κυριακή, στις 22:00, και την ίδια ώρα στην ERT WORLD.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved