J2US: Οι πρώτες δηλώσεις της Βίκυς Κουλιανού μετά την αποχώρησή της: «Μη με κάνετε να συγκινηθώ»
Media

J2US: Οι πρώτες δηλώσεις της Βίκυς Κουλιανού μετά την αποχώρησή της: «Μη με κάνετε να συγκινηθώ»

Το ταξίδι του J2US τελείωσε χθες το βράδυ (19/11) για τη Βίκυ Κουλιανού και τον Άρι Πετράκη αφού το κοινό τους έδειξε την πόρτα της εξόδου από το σόου. 

Η δίμετρη καλλονή και ο γοητευτικός παρτενέρ της στο 7ο live σόου δεν έπεισαν κοινό και κριτές με την ερμηνεία τους και έτσι, στο τέλος της βραδιάς, ανακοινώθηκε πως είναι εκείνοι που αποχωρούν.

Η πάντα τελειομανής Βίκυ Κουλιανού, έδειξε να στενοχωριέται αλλά παραδέχτηκε πως εκείνο που της μένει τελικά είναι το υπέροχο ταξίδι που της χάρισε το Just the Two of Us.

Στις πρώτες δηλώσεις της μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της, η Βίκυ Κουλιανού δήλωσε για ακόμα μία φορά ευγνώμων για την υπέροχη αυτή εμπειρία και τόνισε πως πέρασε υπέροχα τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες.

Επεσήμανε δε πως μέσα από τη συμμετοχή της κέρδισε και κάτι άλλο εξίσου σημαντικό που είναι καλοί νέοι φίλοι.

Ο Άρις Πετράκης, ο coach της δεν ήταν κοντά της καθώς έπρεπε να βρίσκεται στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, όμως η Βίκυ είπε εκ μέρους του άλλο ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για όσα έζησαν ως ζευγάρι στο J2US.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν ρίξει αυλαία το 7ο live του σόου, οι κριτές είπαν στη Βίκυ Κουλιανού πως θα τους έλειπε πολύ ενώ η Βίκυ Σταυροπούλου επεσήμανε πως αν υπάρχουν άνθρωποι της τηλεόρασης που παρακολουθούν, θα πρέπει να σκεφτούν πολύ καλά να αξιοποιήσουν στο μέλλον την Κουλιανού στην τηλεοπτική πραγματικότητα καθώς της αξίζει μία δική της θέση στη μικρή οθόνη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα δήλωσε η Βίκυ Κουλιανού, λίγο μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας του κοινού...

https://www.instagram.com/p/ClKZ9_0oMu6
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved