Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Κατερίνα βγάζει τη βέρα της αποφασισμένη να τελειώσει με τον Παναγή
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Κατερίνα βγάζει τη βέρα της αποφασισμένη να τελειώσει με τον Παναγή

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Παναγής είναι σίγουρος πια ότι η Κατερίνα τον απατάει και είναι εκτός εαυτού, με το Σίμο να προσπαθεί να τον συνεφέρει, χωρίς επιτυχία.

Η Κατερίνα απ’ την άλλη, δεν ξέρει τίποτα και τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες. Ο Σώτος και ο παπάς είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν τη Μάρμω να συναντήσει τον αδερφό του Βαγγέλα, αλλά η Σύλβια τους αποπροσανατολίζει ξεκινώντας ένα debate αποφασισμένη να κερδίσει την ψήφο του παπά, με την αξία της. Ο Ηλίας τσακώνεται για άλλη μια φορά με τη Φιλιώ, που τον πληγώνει όλο και περισσότερο, την ώρα που η Βαλέρια έχει μια ιδέα, για να κερδίσει τις εκλογές το μαργαριτόπαιδο. Κι ενώ η Κατερίνα βγάζει τη βέρα της αποφασισμένη να τελειώσει με τον Παναγή, η Μάρμω ξεκινάει για την Αθήνα κρυφά από όλους, αποφασισμένη να συναντήσει τον Βάρσο Ανδρέου.

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Έπειτα από μια νύχτα πάθους με την Κατερίνα, ο Παναγής ξυπνάει και ανακαλύπτει στο λαιμό της ένα σημάδι, που σίγουρα δεν της το έκανε ο ίδιος. Η Βαλέρια περηφανεύεται πως έσωσε το χωριό από τον εκβιασμό και τη χειροβομβίδα της Ζαφείρως, αλλά η Φιλιώ μας δεν τρώει κουτόχορτο και ξεκινά εκστρατεία υποστήριξης του Σώτου, μπας και βγει πρόεδρος και δούνε άσπρη μέρα στον Πλάτανο.

Την ίδια ώρα, η Σύλβια πείθει την Καλλιόπη να πάρει διαζύγιο, για να ζήσει ελεύθερο πουλί και όχι κορόιδο σε κλουβί. Ο Πετράν πάλι, είναι αποφασισμένος να πιάσει κορόιδο τον Παναγή και να τον χωρίσει μια και καλή από την Κατερίνα, για να έχει επιτέλους το πεδίο ελεύθερο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved