Απόστολος Μαγγηριάδης: «Είμαι ευγνώμων για τα χρόνια αυτά και για τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν»
Media

Απόστολος Μαγγηριάδης: «Είμαι ευγνώμων για τα χρόνια αυτά και για τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν»

Ο Απόστολος Μαγγηριάδης πήρε σχετικά πρόσφατα την απόφαση, μετά από χρόνια δουλειάς, σχεδόν έξι χρόνια στον ΣΚΑΪ, να βρεθεί στην ΕΡΤ για να αναλάβει την παρουσίαση δελτίων ειδήσεων. 

Ο δημοσιογράφος μιλάει για τη μεταγραφή του στην κρατική τηλεόραση, για την απόφασή του να κάνει μία τέτοια αλλαγή αλλά και τι απολαμβάνει στα δελτία που παρουσιάζει...

■ Φέτος αλλάξατε τηλεοπτική στέγη. Πώς βιώνετε αυτή τη μετακίνηση;

Εξαιρετικά! Είναι μια πολύ δημιουργική περίοδος για τη δημόσια τηλεόραση, η οποία τα τελευταία τρία χρόνια έχει φτιάξει αξιόλογα προγράμματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Θεωρώ μεγάλη τιμή και ευθύνη το ότι η δημόσια τηλεόραση με εμπιστεύτηκε ως μέρος αυτής της προσπάθειας.

■ Ήταν εύκολη η απόφαση να φύγετε από τον ΣΚΑΪ;

Ήταν δύσκολη σε προσωπικό επίπεδο, διότι πέρασα έξι έντονα χρόνια στον ΣΚΑΙ, πολύ δημιουργικά, και είχα αναπτύξει προσωπικές σχέσεις και φιλίες. Είμαι ευγνώμων για τα χρόνια αυτά και για τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν.

Από την άλλη, οι αλλαγές είναι απαραίτητες ώστε να επανεφεύρουμε τους εαυτούς μας και να αντιμετωπίζουμε νέες προκλήσεις. Οι αλλαγές μάς κάνουν καλύτερους. Όλους.

■ Πρώτη φορά στη δημόσια τηλεόραση. Υπάρχουν διαφορές με την ιδιωτική;

Υπάρχουν. Θεωρώ ότι ο ρόλος της δημόσιας τηλεόρασης δεν είναι να ανταγωνίζεται την ιδιωτική. Αντιθέτως, οφείλει να ανοίγει νέους δρόμους να πειραματίζεται, να τολμά και να βάζει τον πήχυ ψηλά. Όταν το κάνει, τότε ξεχωρίζει. Αν ρωτήσετε τον απλό κόσμο, θα σας απαντήσει ότι το στοίχημα αυτό η δημόσια τηλεόραση το έχει κερδίσει τα τελευταία τρία χρόνια.

■ Τι σας δυσκολεύει και τι απολαμβάνετε στα δελτία που παρουσιάζετε;

Απολαμβάνω την ένταση και τον παλμό ενός δελτίου ειδήσεων, ειδικά όταν υπάρχουν έκτακτες εξελίξεις και γεγονότα. Συχνά εκεί έγκειται και η δυσκολία, να καταφέρεις δηλαδή να εντοπίσεις έγκαιρα την είδηση με ψυχραιμία και νηφαλιότητα και κυρίως χωρίς λάθη.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved