The Secret Song: Το νέο λαμπερό σόου - Η «εμπλοκή» Αλιάγα, Γκοτσόπουλου, Φερεντίνου και Τζομπανάκη
Media

The Secret Song: Το νέο λαμπερό σόου - Η «εμπλοκή» Αλιάγα, Γκοτσόπουλου, Φερεντίνου και Τζομπανάκη

Το The Secret Song, ένα από τα πιο δημοφιλή σόου στα κανάλια της Ευρώπης, έρχεται και στον Alpha

Σύμφωνα μάλιστα με τη Real, ο Alpha προχωρά στη λύση των πολλών παρουσιαστών, αλλά και με τον Νίκο Αλιάγα για το «Secret song».

Το κανάλι επιθυμούσε τον γνωστό παρουσιαστή, που έχει μεγάλη εμπειρία από τη γαλλική βερσιόν του σόου, ως κεντρικό και μόνιμο πρόσωπο στο τιμόνι του «Secret song» ή, εναλλακτικά, να προχωρήσει με γκεστ παρουσιαστές που θα εναλλάσσονται ανά επεισόδιο.

Τελικά η λύση βρέθηκε κάπου στη μέση, καθώς ο Νίκος Αλιάγας συμφώνησε να εμπλακεί στο ελληνικό «Secret song», αλλά μόνο για ένα επεισόδιο, πιθανότατα, το πρώτο. Τα υπόλοιπα επτά θα τα μοιραστούν πρόσωπα του Alpha, όπως ο Χρήστος Φερεντίνος και η Μαρία Τζομπανάκη, ενώ ενδέχεται σε ρόλο γκεστ παρουσιαστή να δούμε και τη Βίκυ Σταυροπούλου.

Σε συζητήσεις βρίσκεται και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ενώ πρόταση για να παρουσιάσει ένα επεισόδιο έγινε και στην Κάτια Δανδουλάκη.

Το ψυχαγωγικό σόου αναμένεται να βγει στον αέρα τον Μάρτιο με 8 επεισόδια.

Να θυμίσουμε ότι έντεκα διάσημοι καλεσμένοι εμφανίζονται ένας- ένας στο πλατό και στήνεται γύρω από αυτούς μία ενδιαφέρουσα έκπληξη που αφορά ένα μυστικό τραγούδι τους. Κάποιο τραγούδι που τους συνδέει και, φυσικά, έχει ξεχωριστή σημασία γι’ αυτούς.

Διαβάστε επίσης:

Ποιοι βρίσκονται σε συζητήσεις για το The secret song

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved