Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η κατάσταση μεταξύ του Παναγή και της Κατερίνας έχει φτάσει στα άκρα
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η κατάσταση μεταξύ του Παναγή και της Κατερίνας έχει φτάσει στα άκρα

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η κατάσταση μεταξύ του Παναγή και της Κατερίνας έχει φτάσει στα άκρα και όλα δείχνουν πως το ζευγάρι μας το πάει ντουγρού για οριστικό χωρισμό.

Η Φιλιώ αναλαμβάνει δράση και ζητάει από τον Σώτο να πείσει τον Πετράν να παραδεχτεί μπροστά σε όλους την αλήθεια. Η Βαλέρια, πάλι, σκέφτεται την τέλεια πλεκτάνη για να καταφέρει να απομακρύνει τον εφοριακό μας από τη θέση του προέδρου. Την ίδια ώρα, στην Αθήνα, η Μάρμω αποκαλύπτει στον Εγκέφαλο ότι είναι αδερφός του Βαγγέλα κι εκείνος «ενθουσιάζεται» τόσο με τα νέα, που αποφασίζει να επισκεφτεί μαζί της τον Πλάτανο. Κι ενώ ο Πετράν ορκίζεται μπροστά σε όλους πως δεν έχει κάνει τίποτα με την Κατερίνα, εκείνη αποφασίζει να διώξει κακήν κακώς τον Παναγή από το σπίτι.

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Παναγής είναι σίγουρος πια ότι η Κατερίνα τον απατάει και είναι εκτός εαυτού, με τον Σίμο να προσπαθεί να τον συνεφέρει, χωρίς επιτυχία. Η Κατερίνα, απ’ την άλλη, δεν ξέρει τίποτα και τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες. Ο Σώτος και ο παπάς είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν τη Μάρμω να συναντήσει τον αδερφό του Βαγγέλα, αλλά η Σύλβια τούς αποπροσανατολίζει ξεκινώντας ένα debate αποφασισμένη να κερδίσει την ψήφο του παπά, με την αξία της.

Ο Ηλίας τσακώνεται, για άλλη μια φορά, με τη Φιλιώ, που τον πληγώνει όλο και περισσότερο, την ώρα που η Βαλέρια έχει μια ιδέα, για να κερδίσει τις εκλογές το μαργαριτόπαιδο. Κι ενώ η Κατερίνα βγάζει τη βέρα της αποφασισμένη να τελειώσει με τον Παναγή, η Μάρμω ξεκινάει για την Αθήνα κρυφά απ’ όλους, αποφασισμένη να συναντήσει τον Βάρσο Ανδρέου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved