Η Γη της Ελιάς: Η Χάϊδω μαθαίνει ένα μεγάλο μυστικό και σοκάρεται - Απόσπασμα από το νέο επεισόδιο
Media

Η Γη της Ελιάς: Η Χάϊδω μαθαίνει ένα μεγάλο μυστικό και σοκάρεται - Απόσπασμα από το νέο επεισόδιο

Τι θα δούμε σήμερα, 22 Νοεμβρίου στη σειρά, Η Γη της Ελιάς

Η Ευτυχία είναι αποφασισμένη να παραδοθεί στον αστυνόμο για τον φόνο του Ανέστη, παρά την προσπάθεια της Άννας να τη μεταπείσει.

Στο μεταξύ, οι Βρεττάκοι καταλαβαίνουν πως ο Σωκράτης δεν αστειεύεται με το θέμα του παιδιού. Παράλληλα, η Αντιγόνη καλείται να του δώσει εξηγήσεις και ο Μάνος πρέπει επειγόντως να συμβουλευθεί τον Λυκούργο.

Ο Δημοσθένης, έκπληκτος, ακούει από τη Μυρτάλη όσα του ζητά, γνωρίζοντας πως πρέπει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της για να την έχει με το μέρος του. Από την άλλη μεριά, η Μυρτάλη ζητά τα ρέστα από τον Χρήστο για τον χωρισμό τους, γεγονός που τον εξαγριώνει. Ο Στάθης, εντελώς τυχαία, βρίσκεται μπροστά σ’ ένα περιστατικό που θα εξελιχθεί σε ένα αγωνιώδες θρίλερ.

Δείτε απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο της σειράς που πρόβαλε η εκπομπή, Mega καλημέρα

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, είδαμε:

Οι πυροβολισμοί τρομοκρατούν την Αθηνά, τη Χάιδω και τη Μαργαρίτα, οι οποίες δεν ξέρουν αν η Ολυμπία είναι ζωντανή ή τη σκοτώσε ο άνδρας της. Όσο περνούν οι μέρες, η αγωνία του Μάνου μεγαλώνει στην ιδέα ότι μπορεί να χάσουν το παιδί. Στο μεταξύ, ο Σωκράτης παίρνει τα αποτελέσματα του τεστ DNA. Η Ασπασία συναντά στον δρόμο τη Μυρτάλη και βρίσκει την ευκαιρία να την καλέσει πάλι στο σπίτι της. Εκεί, ο Δημοσθένης της βάζει λόγια προκειμένου να τη χρησιμοποιήσει για τους σκοπούς του. Η Ευτυχία αποφασίζει να αποκαλύψει στον Κουράκο ότι σκότωσε τον Ανέστη. Ο Σωκράτης αποκαλύπτει στους Βρεττάκους ότι η Αγγελική είναι κόρη του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved