Παπακαλιάτης: Μιλάει για το νέο επεισόδιο του Maestro και μας κάνει ακόμη πιο ανυπόμονους
Media

Παπακαλιάτης: Μιλάει για το νέο επεισόδιο του Maestro και μας κάνει ακόμη πιο ανυπόμονους

«Δεν έχω ξαναγυρίσει τέτοιο επεισόδιο και ήταν τρομερά ενδιαφέρον για εμένα», λέει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για το νέο επεισόδιο που θα προβληθεί αυτή την Πέμπτη

«Ναι, το έκτο επεισόδιο είναι η ιστορία του δικού μου ήρωα, του Ορέστη, προτού φτάσει στους Παξούς. Ολο του το παρελθόν και όλη του η πορεία από το 1995 μέχρι σήμερα. Είναι ένα ειδικό επεισόδιο και ως σενάριο και ως γύρισμα.

Δηλαδή;

«Δηλαδή είναι αρκετά αλληγορικό, ειρωνικό και πολύ σκληρό κάποιες στιγμές. Διαφοροποιήθηκα και στις ατμόσφαιρες και στη φωτογραφία και στη θέση κάμερας. Ολα είναι πιο ωμά. Δεν έχω ξαναγυρίσει τέτοιο επεισόδιο και ήταν τρομερά ενδιαφέρον για εμένα».

Κάθε εβδομάδα το «Maestro» καταγράφει υψηλές τηλεθεάσεις. Αραγε τα νούμερα τηλεθέασης σας απασχολούν; Τα παρακολουθείτε;

«Ναι, αλλά όχι με μανία. Είναι τόσο πολλοί οι τρόποι θέασης πια που δεν μπορείς να στηριχθείς με τον ίδιο τρόπο σε αυτά τα 1.500 μηχανάκια της Nielsen. Πλέον υπάρχει το Web και εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι μπαίνουν στο site του MEGA».

Πώς αναλύετε την επιτυχία της κάθε σας δουλειάς;

«Δεν είμαι σε θέση να κάνω μια τέτοια ανάλυση. Την ώρα που μια δουλειά τρέχει δεν είμαι σε θέση να κάνω καμία εκτίμηση».

Τι μετράει περισσότερο για εσάς;

«Η σκληρή δουλειά, η διάρκεια και η ταυτότητα».

Η λέξη «αποτυχία» υπάρχει στο λεξιλόγιό σας; Είστε προετοιμασμένος για μια αποτυχία;

«Οχι. Ποτέ κανείς δεν είναι και σε κανέναν δεν αρέσει, όμως νομοτελειακά κάποια στιγμή όλοι τη βιώνουμε. Είναι σαν την εποχική γρίπη, που ακόμα και ο πιο δυνατός κάπου θα την αρπάξει. Ε, περνάς δύσκολα, κάνεις αντισώματα και μετά πας παρακάτω. Αν είσαι υγιής οργανισμός»

Αλήθεια, τις αρνητικές κριτικές και τα αρνητικά σχόλια πώς τα διαχειρίζεστε;

«Με νεύρα. Αλλά μετά από λίγο μου φεύγουν».

Πώς πιστεύετε ότι σας έχουν συμπεριφερθεί τα media;

«Διαφορετικά ανά εποχές. Άλλες με αμφισβήτηση, άλλες με αδικία, άλλες με αντικειμενικότητα και άλλες με σεβασμό και εκτίμηση. Έχω γενικά περάσει από όλα τα στάδια, αλλά σε έναν γενικό μέσο όρο νομίζω καλά».

Ποιο είναι το πιο ακραίο δημοσίευμα που έχετε διαβάσει για εσάς;

«Δεν θυμάμαι. Αλλά όντως έχουν υπάρξει στιγμές που διάβασα ή άκουσα πράγματα για εμένα που δεν ίσχυαν. Προσπαθώ, στο μέτρο που μπορώ, να μην τα αφήνω να με καθορίζουν αυτά».

Αν ξεκινούσατε τώρα να γράφετε το «Maestro», θα αλλάζατε κάτι;

«Όχι. Αν με ρωτούσατε για οποιαδήποτε άλλη δουλειά μου, θα σας πώς “ναι". Αλλά για τη συγκεκριμένη αισθάνομαι πώς όχι. Ελπίζω να ισχύει αυτό και στο μέλλον», λέει στο Βήμαgazino.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved