Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο προεκλογικός αγώνας για την προεδρία του Πλατάνου έχει ξεκινήσει
Media

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο προεκλογικός αγώνας για την προεδρία του Πλατάνου έχει ξεκινήσει

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο προεκλογικός αγώνας για την προεδρία του Πλατάνου έχει ξεκινήσει και απ’ ό,τι φαίνεται οι συμμαχίες και η δυναμική των υποψηφίων εξαρτώνται από το διαζύγιο της Καλλιόπης και του Χαραλάμπη

Ο Εγκέφαλος καταφτάνει στο χωριό και επίσημα πια, ως αδελφός του Βαγγέλα, με τη Μάρμω να έχει αναλάβει ρόλο… ξεναγού. Επισκέπτεται το πατρικό του και γνωρίζει τα εγγόνια του αδελφού του, αλλά το αγγελικό προσωπείο που έχει φορέσει, δεν φαίνεται να ξεγέλα όλους τους Πλατανιώτες.

Ο Τζώρτζης και η Αγγέλα είναι οι πρώτοι που «πιάνουν» αρνητικά… vibes, σε αντίθεση με τη Μάρμω και τον παπά, που τον έχουν κατασυμπαθήσει. Κι ενώ ο Παναγής παρακαλεί μάταια τη γιατρέσσα μας να τον συγχωρήσει, ο Εγκέφαλος παθαίνει ένα εγκεφαλικό… ακόμα, αλλά ούτε αυτό είναι αρκετό για να εμποδίσει τα σχέδιά του.

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η κατάσταση μεταξύ του Παναγή και της Κατερίνας έχει φτάσει στα άκρα και όλα δείχνουν πως το ζευγάρι μας το πάει ντουγρού για οριστικό χωρισμό. Η Φιλιώ αναλαμβάνει δράση και ζητάει από τον Σώτο να πείσει τον Πετράν να παραδεχτεί μπροστά σε όλους την αλήθεια.

Η Βαλέρια, πάλι, σκέφτεται την τέλεια πλεκτάνη για να καταφέρει να απομακρύνει τον εφοριακό μας από τη θέση του προέδρου. Την ίδια ώρα, στην Αθήνα, η Μάρμω αποκαλύπτει στον Εγκέφαλο ότι είναι αδερφός του Βαγγέλα κι εκείνος «ενθουσιάζεται» τόσο με τα νέα, που αποφασίζει να επισκεφτεί μαζί της τον Πλάτανο. Κι ενώ ο Πετράν ορκίζεται μπροστά σε όλους πως δεν έχει κάνει τίποτα με την Κατερίνα, εκείνη αποφασίζει να διώξει κακήν κακώς τον Παναγή από το σπίτι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved