Ίνα Ταράντου μετά το τέλος του Εμείς:«Στενοχωριέμαι για τα παιδιά που πρέπει τώρα να ψάξουν δουλειά»
Media

Ίνα Ταράντου μετά το τέλος του Εμείς:«Στενοχωριέμαι για τα παιδιά που πρέπει τώρα να ψάξουν δουλειά»

Πρωινό μας: Στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ έκανε τις πρώτες της δηλώσεις η Ίνα Ταράντου, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Open ότι κόβεται η εκπομπή της, Εμείς.

Η παρουσιάστρια δήλωσε ότι πικράθηκε αλλά όπως είπε για να κόπηκε, κάποιος γνωρίζει καλύτερα.

«Δεν είναι ευχάριστο να κόβονται εκπομπές. Το προσπαθήσαμε αρκετά και από το κανάλι και από την ομάδα. Πιστέψαμε σε αυτό το διαφορετικό είδος εκπομπής. Προφανώς η ζώνη αυτή είναι πολύ ανταγωνιστική και δεν έχει χώρο έτσι για άλλα πράγματα διαφορετικά. Πικράθηκα, αλλά συμβαίνουν αυτά.

Προφανώς κάποιοι γνωρίζουν καλύτερα ότι πρέπει να σταματήσει αυτό το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα η εκπομπή. Συζητούσε πώς μπορούν να γίνουν κάποιες βελτιώσεις στην εκπομπή και πώς μπορεί να γίνει ελκυστικό αυτό που κάναμε», είπε αρχικά η Ίνα Ταράντου και συνέχισε:

«Με εκτιμούν και παραμένω εγώ στο κανάλι. Υπάρχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο, οπότε θα συζητήσουμε στο μέλλον και για άλλα πράγματα. Δυστυχώς δεν θα παραμείνουν όλοι οι εργαζόμενοι της εκπομπής. Όλοι περιμέναμε περισσότερα νούμερα. Δεν συζητήσαμε για αλλαγή ώρας και ημέρας.

Είχαμε αυτή τη ζώνη και προσπαθήσαμε να δώσουμε κάποια άλλα πιο ποιοτικά χαρακτηριστικά. Δεν μου αρέσει να γενικεύω, πιστεύω πως ο κόσμος θέλει να βλέπει τα πάντα απλά η συγκεκριμένη ζώνη είχε πολύ ανταγωνισμό. Το μόνο που στενοχωριέμαι είναι για κάποια παιδιά που τώρα πρέπει να αναζητήσουν δουλειά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό μας:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved