Κώστας Κάππας: «Μετά το "Κλείσε τα μάτια" δεν μου έχει κάνει κάποια πρόταση ο Παπακαλιάτης»
Media

Κώστας Κάππας: «Μετά το "Κλείσε τα μάτια" δεν μου έχει κάνει κάποια πρόταση ο Παπακαλιάτης»

Breakfast@Star: Μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή του Star παραχώρησε ο ηθοποιός Κώστας Κάππας.

Ο ίδιος, μίλησε μεταξύ άλλων για τη συνεργασία του με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στην τηλεοπτική σειρά «Κλείσε τα μάτια».

Αναφέρθηκε επίσης και στο γεγονός ότι κάποια στιγμή τον είχαν μπερδέψει με τον Γιάννη Αϊβάζη και του μιλούσαν για ώρα χωρίς να έχουν καταλάβει ποιος ήταν.


«Το "Κλείσε τα Μάτια" παραμένει και με τα σημερινά δεδομένα μια αξιόλογη σειρά. Από το Maestro έχω δει περίπου το πρώτο επεισόδιο, και αυτό όχι όλο, αλλά δεν βλέπω τίποτα κοινό σαν γραφή με το "Κλείσε τα μάτια".

Καταλαβαίνω ότι το έχει κάνει ο Χριστόφορος αλλά υπάρχει και μια ωριμότητα σε αυτό, του έχει κάνει καλό έφυγε και πήγε στην Αμερική. Είναι μια αξιόλογη δουλειά και όταν βλέπω ανθρώπους σαν τον Χριστόφορο, που παλεύουν, με χαροποιεί ιδιαίτερα», είπε αρχικά ο Κώστας Κάππας και συνέχισε:

«Μετά το "Κλείσε τα μάτια" δεν μου έχει κάνει κάποια πρόταση ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης να συνεργαστούμε, αυτό όμως δεν λέει κάτι. Εξάλλου δεν είναι και ωραίο να παίρνεις πάντα τους ίδιους. Είναι ωραίο να ανοίγεις τα φτερά σου, να πηγαίνεις σε άλλα πράγματα, σε άλλους ανθρώπους».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved