Μάριος Αθανασίου: «Έχω ακριδοφοβία και θέλω να υπάρχει ακαταστασία στο σπίτι»
Media

Μάριος Αθανασίου: «Έχω ακριδοφοβία και θέλω να υπάρχει ακαταστασία στο σπίτι»

Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν: Ο Μάριος Αθανασίου παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ και αφορμή και την παράσταση που παίζει στο θέατρο.

Ο γνωστός ηθοποιός, αποκάλυψε μεταξύ άλλων και ότι φοβάται τις ακρίδες καθώς όπως είπε, έχει ακριδοφοβία.

«Φοβάμαι τις ακρίδες, έχω ακριδοφοβία», είπε χαρακτηριστικά.

«Τα τελευταία χρόνια νομίζω πως η μεγαλύτερη μου δύναμη είναι η υπομονή ενώ η μεγαλύτερή μου αδυναμία τα γλυκά. Ένας ψυχαναγκασμός που έχω στο σπίτι είναι πως θέλω να υπάρχει ακαταστασία. Η τάξη με ταράζει και δεν την μπορώ. Δεν μου αρέσει η τακτοποίηση, ειδικά στον προσωπικό μου χώρο δεν την θέλω. Δυστυχώς μένω με άλλους ανθρώπους και για αυτο με ενοχλεί πάρα πολύ γιατί όλοι θέλουν να υπάρχει τάξη παντού», είπε αρχικά ο Μάριος Αθανασίου και συνέχισε:

«Επειδή είμαι προληπτικός, όταν έχω πρεμιέρα ή κάτι σημαντικό ή οτιδήποτε, πρέπει να κάνω συγκεκριμένα πράγματα με συγκεκριμένο τρόπο. Δηλαδή ακολουθεί μια γραμμή και μια ιεροτελεστία. Το τι θα κάνω, πότε θα κάνω μπάνιο, πώς θα ντυθώ, πώς θα έρθω στο θέατρο, τι θα κάνω, πότε θα πιω καφέ, είναι όλα συγκεκριμένα.

Αυτός είναι και ο ψυχαναγκασμός, ο οποίος ξεκινάει από τις προλήψεις μου αλλά είναι ψυχαναγκαστικό. Και άλλα πολλά ψυχαναγκαστικά, έχω διάφορα πράγματα, όλα προσπαθώ γενικά να τα κάνω με πρόγραμμα. Αν δεν έχω τέτοιο πρόγραμμα και δεν κάνω ψυχαναγκασμούς, δεν πρόκειται να το βγάλω».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved