Σασμός: Τα σουβλάκια του... Βαγγέλα και η έκρηξη του Παντελή αναστάτωσαν το Twitter!
Media

Σασμός: Τα σουβλάκια του... Βαγγέλα και η έκρηξη του Παντελή αναστάτωσαν το Twitter!

Σασμός: Απόψε (23/11) οι περισσότεροι τηλεθεατές εστίασαν στα σουβλάκια που έτρωγαν ο Σταύρος με τον αδελφό του Βαγγέλη και αργότερα στην έκρηξη του Παντελή εναντίον των παιδιών του! 

Η απόφαση της Θοδώρας, κόρης του Παντελή, του καφετζή του χωριού, να πάει να ζήσει με τον σύντροφό της Λευτέρη Ορφανό, τον οποίο ο πατέρας της δεν θέλει ούτε να βλέπει, τον έχει κάνει έξω φρενών.

Όταν λοιπόν έμαθε από τη γυναίκα του, την Άννα, ότι η Θοδώρα πήρε τα πράγματά της και έφυγε από το πατρικό της, ο Παντελής έγινε έξαλλος. Όλα αυτά παρουσία του Μανώλη, του γιου του, ο οποίος δέχτηκε επίσης τα πυρά του πατέρα του.

Μόνο που ο Μανώλης αποφάσισε να μην σωπάσει πάλι. Όταν ο πατέρας του τού είπε να διαμηνύσει και στην αδελφή του πως όταν θα βρουν τα ζόρια στη ζωή τους, η πόρτα του θα είναι κλειστή, ο Μανώλης του απάντησε ότι θα πρέπει να μάθει να ζει μόνος του γιατί έτσι θα μείνει όπως φέρεται.

Οι περισσότεροι από τους τηλεθεατές έδειξαν να χαίρονται με αυτό το twist που έχει γίνει τελευταία στον ρόλο του Παντελή ο οποίος μέχρι τώρα εμφανιζόταν ως αδιάφορος πατέρας και σύζυγος και ο μεγάλος κουτσομπόλης του χωριού και τώρα δείχνει θυμωμένος και αποφασισμένος να παραμείνει αμετακίνητος στις θέσεις του σε ό,τι αφορά τα παιδιά του. Για αυτό και μόνο όπως και για την ερμηνεία του, ο Παντελής, κατά κόσμον Στάθης Μαντζώρος αποθεώθηκε από τους χρήστες του Twitter.

Στο μεταξύ, μία άλλη σκηνή που προσέλκυσε το έντονο ενδιαφέρον των τηλεθεατών ήταν αυτή με τον Σταύρο και τον Βαγγέλη να τρώνε σουβλάκια στο σπίτι όπου ζούσε ο πρώτος με την Αργυρώ στο Ρέθυμνο. Το γεύμα τους φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη στους τηλεθεατές οι οποίοι και άρχισαν να λαχταρούν τα... σουβλάκια. Δείτε παρακάτω χαρακτηριστικά σχόλια στο Twitter:

Δείτε το βίντεο με τις χαρακτηριστικές σκηνές:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved