Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Κατερίνα έχει πεισμώσει και δεν συγχωρεί τον Παναγή
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Κατερίνα έχει πεισμώσει και δεν συγχωρεί τον Παναγή

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Κατερίνα έχει πεισμώσει και δεν συγχωρεί τον Παναγή, κι έτσι ο Τζώρτζης αποφασίζει να παρέμβει, για να βάλει τέλος σ’ αυτό το «βουκολικό» δράμα.

Η Βαλέρια βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να χαλάσει την επικείμενη προεδρία του Σώτου, ενώ ο Κανέλλος υπολογίζει τα έξοδα του μωρού και παθαίνει τη μια κρίση πανικού μετά την άλλη. Ο Χαραλάμπης ακολουθεί τις συμβουλές της πρώην συμπεθέρας και ζητάει διαζύγιο από την Καλλιόπη.

Ο θείος Βάρσος, πάλι, ζητάει από τους Πλατανιώτες να μπούνε στο βανάκι που έχει ναυλώσει για να τους πάει στην πρεμιέρα του Θοδωρή. Θα βρουν τρόπο ο Σώτος με τον Πετράν να τους σώσουν ή θα προλάβει ο μπράβος του Εγκεφάλου να τους πάει ντουγρού για… τον γκρεμό;

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο προεκλογικός αγώνας για την προεδρία του Πλατάνου έχει ξεκινήσει και απ’ ό,τι φαίνεται οι συμμαχίες και η δυναμική των υποψηφίων εξαρτώνται από το διαζύγιο της Καλλιόπης και του Χαραλάμπη. Ο Εγκέφαλος καταφτάνει στο χωριό και επίσημα πια, ως αδελφός του Βαγγέλα, με τη Μάρμω να έχει αναλάβει ρόλο… ξεναγού. Επισκέπτεται το πατρικό του και γνωρίζει τα εγγόνια του αδελφού του, αλλά το αγγελικό προσωπείο που έχει φορέσει, δεν φαίνεται να ξεγέλα όλους τους Πλατανιώτες.

Ο Τζώρτζης και η Αγγέλα είναι οι πρώτοι που «πιάνουν» αρνητικά… vibes, σε αντίθεση με τη Μάρμω και τον παπά, που τον έχουν κατασυμπαθήσει. Κι ενώ ο Παναγής παρακαλεί μάταια τη γιατρέσσα μας να τον συγχωρήσει, ο Εγκέφαλος παθαίνει ένα εγκεφαλικό… ακόμα, αλλά ούτε αυτό είναι αρκετό για να εμποδίσει τα σχέδιά του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved