Καινούργιου: Η αποκάλυψη για την ακύρωση της δεύτερης συνέντευξης του Πατέρα Αντωνίου στην εκπομπή
Media

Καινούργιου: Η αποκάλυψη για την ακύρωση της δεύτερης συνέντευξης του Πατέρα Αντωνίου στην εκπομπή

Η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Πέμπτης (24-11) μέσα από την εκπομπή της αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της ακύρωσης και της δεύτερης συνέντευξης του Πατέρα Αντωνίου στη Super Κατερίνα.

«Όταν τον φιλοξενήσαμε δεσμεύτηκε στον τηλεοπτικό αέρα, τον παρακάλεσα εγώ να πάω την Κυριακή να κάνουμε μια συνέντευξη. Με το που τελειώνει η εμφάνισή του στην εκπομπή, συνομιλούμε όντως με τον άνθρωπο που είναι δίπλα του και μου λέει: “Σε περιμένουμε Κατερίνα σε περιμένουμε στην Κιβωτό την Κυριακή”», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» της εκπομπής της και συνέχισε:

«Μέχρι το Σάββατο πολύ αργά το βράδυ συνομιλούσαμε κανονικά και εγώ οι συνεργάτες μου με τον άμεσα συνεργάτη του πατέρα Αντώνιου. Τελευταία στιγμή, μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε πήρε τηλέφωνο και είπε πως οι τηλεοπτικές εμφανίσεις τους έχουν κάνει κακό και πως από εδώ και πέρα σταματούν οποιαδήποτε τηλεοπτική εμφάνιση», αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Νωρίτερα μέσα από την εκπομπή διαψεύστηκε η είδηση ότι ο Πατέρας Αντώνιος μίλησε σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

«Ο Πάτερ Αντώνιος παραμένει σε μια από τις δομές της Κιβωτού και ουδέποτε τον έχει παρακολουθήσει ψυχολόγος. Δεν βρίσκεται απομονωμένος, παρακολουθεί τις εξελίξεις και είναι στενοχωρημένος. Μας τόνισε ότι ουδέποτε έχει κάνει οποιαδήποτε δήλωση», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος της εκπομπής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved