Η Γη της Ελιάς spoiler: «Η Αντιγόνη δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια»
Media

Η Γη της Ελιάς spoiler: «Η Αντιγόνη δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια»

Η Ήβη Νικολαΐδου, ακόμη μία χρονιά, πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς», υποδυόμενη την Αντιγόνη.

Η ίδια μιλάει στο περιοδικό mytv για την επιτυχία που σημειώνει η σειρά και πώς τη βιώνει στην καθημερινότητά της. Ακόμη, αποκαλύπτει εξελίξεις που θα δούμε, που αφορούν το Θέμα της μικρής Αγγελικής αλλά και τη σχέση της Αντιγόνης με τον Αρη.

Η Αντιγόνη στον πρώτο κύκλο, είχε να αντιμετωπίσει τις πράξεις των γονιών της, ενώ τώρα τις δικές της. Πώς το βιώνει όλο αυτό;

«Στον πρώτο κύκλο, η Αντιγόνη πήγε στη Μάνη για να εκδικηθεί τον πατέρα της, τον Ισίδωρο, για όσα έκανε στο παρελθόν. Τα πράγματα, όμως, δεν πήγαν όπως τα φανταζόταν. Κατάφερε να πάρει αγάπη από εκείνον και να τον συγχωρέσει. Τώρα, έρχεται όλο το δικό της παρελθόν και τη βρίσκει με έναν τρόπο... δανεικό. Πρέπει να αντιμετωπίσει πράγματα που είχε θάψει βαθιά μέσα της και αυτά ξυπνούν μνήμες από μία συνειδητή απόφαση που είχε πάρει στα φοιτητικά της χρόνια. Δηλαδή να δώσει το παιδί της για παράνομη υιοθεσία, προκειμένου να τελειώσει τις σπουδές της στην ιατρική. Συνεπώς, η συνάντηση με τη μικρή Αγγελική αλλά και με τον τότε σύντροφό της, τον Σωκράτη, οδηγεί την ηρωίδα σε μία τραγική κατάσταση. Όσα νόμιζε ότι είχε αφήσει πίσω της τα βρίσκει μπροστά της...»


Πάντως, αυτό που κουβαλούσε για χρόνια σαν μυστικό έχει αποκαλυφθεί και πλέον αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις. Ξεμπερδεύει με το παρελθόν ή κρύβει κι άλλα μυστικά;

«Απ’ ό,τι ξέρω, μέχρι τη στιγμή που μιλάμε, η ηρωίδα μου δεν κρύβει κάποιο άλλο μυστικό. Πλέον, το μόνο της πρόβλημα είναι τι θα γίνει με τη μικρή Αγγελική λόγω του Σωκράτη, που έχει εμφανιστεί και τη διεκδικεί. Αυτό που συμβαίνει δεν είναι εύκολο για την Αντιγόνη. Όταν μία υιοθεσία είναι παράνομη, δεν αφήνουν τον άνθρωπο που φέρνει στον κόσμο το παιδί να βρίσκεται σε επαφή με αυτό ή με την οικογένεια που το υιοθετεί, για ευνόητους λόγους. Τώρα, η Αντιγόνη, μετά την υιοθεσία του παιδιού από τον Μάνο και τη Μαρίνα και με άλλα δεδομένα στη ζωή της, βλέπει αυτό το τρισχαριτωμένο κοριτσάκι και πώς θα μπορούσε να είναι η ζωή της αν τότε είχε πάρει μία άλλη απόφαση. Αυτά τα «αν» στη ζωή είναι κάπως...»

Ο Σωκράτης καταθέτει αγωγή για αναγνώριση της πατρότητας της μικρής Αγγελικής. Αλήθεια, η Αντιγόνη θα επέμβει για να μην την πάρει;

«Η Αντιγόνη θα επέμβει με έναν δυναμικό τρόπο και θα προσπαθήσει να πείσει τον Σωκράτη για το ποιο είναι το καλό για τη μικρή Αγγελική. Συγκεκριμένα, ότι δεν πρέπει να την πάρει μακριά από το περιβάλλον που βρίσκεται τώρα, γιατί θα είναι πολύ άσχημο για αυτήν... Μάλιστα, η Αντιγόνη είναι καταλυτικός παράγοντας στην τελική απόφαση που παίρνει ο Σωκράτης».

Η Αντιγόνη θα σκεφτεί να διεκδικήσει την Αγγελική ή δεν θέλει να ανοίξει... μέτωπο με τον Μάνο και τη Μαρίνα;

«Για την Αντιγόνη είναι ήδη βαρύ αυτό που ζει. Η Αγγελική λέει μαμά τη Μαρίνα, μπαμπά τον Μάνο και θεία εκείνη, και την ενοχλεί πολύ! Από εκεί και πέρα, απ’ ό,τι καταλαβαίνω, δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα χέρια και δεν θα είναι όλα πολύ ήρεμα και ωραία... Σίγουρα, αγαπάει πολύ τη μικρή και πονάει με όσα γίνονται, αλλά δεν ξέρω πού μπορεί να το πάει η σεναριογράφος μας, η Βάνα Δημητρίου».

Ακόμη, έχει μία ερωτική περιπέτεια με τον Άρη. Πώς εξελίσσεται το ειδύλλιο;

«Το ειδύλλιο ανάμεσα στην Αντιγόνη και στον Άρη προχωράει με τον γνωστό ρυθμό της. Εκείνη για κάποιο λόγο φοβάται τον έρωτα και δεν θέλει να έχει πολλές δεσμεύσεις. Ωστόσο, για πρώτη φορά, τη βλέπουμε να ανοίγεται και να μοιράζεται κάποια πράγματα. Κάτι που δεν το έκανε με τον Δημήτρη».

Άραγε, θα διατηρήσουν μία σταθερή σχέση;

«Μπορώ να σου πω ότι η Αντιγόνη και ο Άρης θα πάνε στο σπίτι του Ισίδωρου και θα δειπνήσουν όλοι μαζί. Προχωράει η κατάσταση. Σοβαρεύει. (Γελάει.) Μάλιστα, ο Ισίδωρος μιλάει ακόμα και για γάμο, αλλά η Αντιγόνη είναι κάθετη σε αυτά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved