Μαύρο Ρόδο: Το spoiler του Πολυδερόπουλου: «Γιάννα και Σταυρινός θα είναι μαζί στα κρυφά»
Media

Μαύρο Ρόδο: Το spoiler του Πολυδερόπουλου: «Γιάννα και Σταυρινός θα είναι μαζί στα κρυφά»

Μαύρο Ρόδο: Ο Σταυρινός θα περπατήσει και θα διεκδικήσει τη γυναίκα που τόσο αγάπησε.

Αυτό τουλάχιστον εύχεται ο Νίκος Πολυδερόπουλος που υποδύεται τον ιδιαίτερο Σταυρίνο στο «Μαύρο ρόδο» του MEGA.

Ο ηθοποιός μοιράζεται στοιχεία του ήρωά του στη Γερακιανή, ενώ απαντά και στο αν θα μάθει ο αδελφός του την αλήθεια του σχέση με τη Γιαννα.

Ιδιαίτερη φιγούρα ο Σταυρίνος που ζει στη Γερακιανή!

«Ωραίος ρόλος και ιδιαίτερος. Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που για μια ακόμη φορά υποδύομαι έναν τελείως διαφορετικό ήρωα. Μάλλον είμαι τυχερός ως προς αυτό. Κανένας ρόλος μου δεν μοιάζει με τον προηγούμενο ή τον επόμενο, φαντάζομαι. Πρέπει όμως ότι οι ανατροπές όταν ξεκινήσουν, δεν θα έχουν τέλος. Ήδη έχετε αρχίσει να βλέπετε τις διαταραγμένες σχέσεις μεταξύ τους από τη στιγμή μάλιστα που η Γιάννα επέστρεψε στο χωριό».

Φαίνεται πως εκείνη δεν έχει ξεπεράσει τον Σταυρίνο!

«Ούτε ο Σταυρίνος την έχει ξεπεράσει, φυσικά, όμως θα δείτε πως ο Γιώργος την κρατάει στο χέρι».

Το κοινό θέλει σίγουρα να δει μαζί και επίσημα τη Γιάννα με τον Σταυρίνο. Θα συμβεί αυτό στα επόμενα επεισόδια;

«Προς τα εκεί πάει το σενάριο και η λογική όλων μας, αλλά αφού με ρωτάτε, για να συμβεί αυτό θα πρέπει να έχει φύγει από τη μέση ο Γιώργος. Μάλλον για κάποιο διάστημα θα είναι μαζί στα κρυφά».

Δύσκολα όμως ο Γιώργος θα φύγει από τη μέση!

«Είναι δύσκολο όντως. Ίσως όμως ο Σταυρίνος να περιμένει πρώτα, να περπατήσει και έπειτα να διεκδικήσει τη γυναίκα που τόσο αγαπήσει».

Ο Σταυρίνος πάντως φαίνεται ότι ανέχεται αναγκαστικά την παρουσία του αδελφού του

«Δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Είναι ο άνθρωπος που τον φροντίζει. Πιστεύω όμως πως κάποια στιγμή θα αντιδράσει. Για την ακρίβεια, όταν αρχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια το μυστικό και των δύο, σίγουρα ο κόσμος τους θα κλονιστεί. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει αγάπη μεταξύ τους».

Με τον Πέτρο και την Ελισάβετ θα έχει κάποια σχέση;

«θα βοηθήσει με τον τρόπο του τον Πέτρο να έρθει πιο κοντά με την Ελισάβετ, θα λέγαμε ότι θα γίνουν φίλοι».

Από πού άντλησες υλικό για το πώς φέρονται τα άτομα με κινητικά προβλήματα;

«Διάβασα πολύ και ρώτησα για ανθρώπους που είναι καθηλωμένοι σε αμαξίδια. Ο Σταυρινός είναι πολύ γενναίος απέναντι σε αυτό που αντιμετωπίζει και μακάρι όλοι να είναι τόσο συνειδητοποιημένοι με αυτό. Ζηλεύω την υπομονή του και την ψυχική του δύναμη. Είχα και προσωπικό μια αντίστοιχη εμπειρία στο παρελθόν, όπου μετά από ένα ατύχημα με μηχανή έπρεπε για δύο μήνες να κινούμαι με καροτσάκι. Το διάστημα όμως ήταν μικρό και ήταν για την περίοδο που ήμουν στο νοσοκομείο. Τώρα που γυρίζω τις σκηνές μου καθήμενος, αντιλαμβάνομαι το μέγεθος τα δυσκολίας στο να κινηθούν αυτά τα άτομα στην ίδια τους τη γειτονιά. Ενα ύψωμα 5 εκατοστών μπορεί να γίνει τεράστιο εμπόδιο για κάποιον. Με στενοχωρεί αυτή η κατάσταση και λυπάμαι που δεν υπάρχουν σωστές υποδομές εν έτει 2022, αλλά την ίδια στιγμή με χαροποιεί η δύναμη που έχουν αυτοί οι άνθρωποι».

Τι άλλο κάνεις αυτό το διάστημα;

«Γράφτηκα πριν καιρό στο Ανοιχτό Ελληνικό Πανεπιστήμιο, στο Τμήμα Ελληνικού Πολιτισμού. Οπότε διαβάζω παράλληλα και γι’ αυτό, εκτός από τα λόγια του Σταυρίνου. Ηταν κάτι που ήθελα πολλά χρόνια να κάνω. Με ενθουσιάζει ό,τι έχει να κάνει με την αρχαιολογία και τις τέχνες και πάντα αναζητούσα σχετικό βιβλία για να μελετήσω. Τώρα μέσα από τη σχολή μου τα βάζω όλα σε μια σειρά μέσα μου. Ευτυχώς όλα γίνονται διαδικτυακά», λέει στο Tv24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved