Maestro: Η κρίση πανικού της Κλέλιας, τα νεύρα του κοινού με τη μαμά της και η σκηνή που συγκλόνισε
Media

Maestro: Η κρίση πανικού της Κλέλιας, τα νεύρα του κοινού με τη μαμά της και η σκηνή που συγκλόνισε

Maestro: Η ζωή του Ορέστη άρχισε να αποκαλύπτεται και η Κλέλια αντέδρασε αλλιώς μπροστά του κι αλλιώς όταν πήγε στο σπίτι της.

Η άφιξη της Αλεξάνδρας τάραξε όλες τις ισορροπίες και έγινε αφορμή για να ξεδιπλωθεί ένας αλλόκοτος κόσμος που κρύβει μυστικά από το παρελθόν.

Η εμφάνιση της Αλεξάνδρας στο νησί, καθώς και η σχέση της με τον Ορέστη, έγινε γρήγορα γνωστή στους κατοίκους. Ο ερχομός της έφερε σε δύσκολη θέση τον Ορέστη και «τσάκισε» την ερωτευμένη Κλέλια.

Μίλησε μαζί του και χωρίς εκείνος να προλάβει να της εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει, η Κλέλια του είπε πως αυτό που έγινε μεταξύ τους ήταν ένα στιγμιαίο λάθος και έφυγε!

Όταν γύρισε στο σπίτι της έπαθε κρίση πανικού και δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Τότε, η μητέρα της, πήγε κοντά της και αντί να της πει κάτι για να την ηρεμήσει, της έδωσε ένα ηρεμιστικό χάπι.

Αυτό ήταν κάτι που έκανε πραγματικά έξαλλους τους τηλεθεατές που δεν παρέλειψαν να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους και στο Twitter.

Πάρτε μια γεύση από τα σχόλια που γράφτηκαν στο Twitter στην παρακάτω photo gallery:

Δείτε το απόσπασμα:

Ωστόσο άλλη ήταν η σκηνή που πραγματικά συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό. Άρχισε να ξεδιπλώνεται η ιστορία του Ορέστη με την πρώην σύζυγό του και τα όσα είδαμε στην οθόνη μας ήταν πραγματικά ανατριχιαστικά. Εκείνη είχε μείνει έγκυος στο παρελθόν όμως χρειάστηκε να ρίξει το παιδί.

Δείτε γιατί στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved