Τα Νούμερα: Αποκλειστικό backstage με τον Γιάννη Κότσιρα! Το πολύωρο γύρισμα & τα αστεία στη Μάντρα
Media

Τα Νούμερα: Αποκλειστικό backstage με τον Γιάννη Κότσιρα! Το πολύωρο γύρισμα & τα αστεία στη Μάντρα

Τα Νούμερα: Ό, τι και να γράψει κανείς για αυτή την τηλεοπτική παρέα, δεν είναι αρκετό.

Αν δεν το ζήσεις από κοντά, πραγματικά δεν μπορείς να καταλάβεις, πόσο «αληθινό» είναι όλο αυτό που μεταφέρεται στην τηλεόραση.

Είχα τη χαρά και την τύχη να βρεθώ σε ένα από τα γυρίσματα που πραγματοποιούνται στη «Μάντρα» και μάλιστα με guest καλεσμένο τον Γιάννη Κότσιρα. Ένας άνθρωπος πληθωρικός, ένας καλλιτέχνης ξεχωριστός που αν και δεν έχει αυτό που λένε τηλεοπτική εμπειρία, μπήκε πολύ γρήγορα στο κλίμα κάνοντας τη «δουλειά» να βγει γρήγορα και άψογα!

Και η λέξη «δουλειά» σε αυτή την περίπτωση μπαίνει σε εισαγωγικά καθώς για όλο το επιτελείο καλλιτέχνες, ηθοποιοί, σκηνοθέτης και το δυναμικό πίσω από τις κάμερες, δεν το βλέπουν έτσι.

Πάνε με χαρά, πάνε με κέφι και απλά… δημιουργούν κι αυτό είναι κι ένα ακόμη στοιχείο που προσθέτει ένα επιπλέον συν στο απίθανο αποτέλεσμα που εσύ βλέπεις κάθε Παρασκευή στην οθόνη σου.

Ο Γιάννης Κότσιρας, όπως απόλαυσες στο χθεσινό επεισόδιο, ήταν ένα θαύμα. «Υπάκουος» στις σκηνοθετικές οδηγίες, χαλαρός και ήρεμος σε κάθε «πάμε» του σκηνοθέτη και φυσικά με τον Φοίβο Δεληβοριά αποτέλεσαν ένα από τα ωραιότερα δίδυμα που έχουμε δει ποτέ.

Τα αστεία στη σκηνή της Μάντρας έδιναν και έπαιρναν, ο κόσμος διασκέδαζε με την ψυχή του, ο Γρηγόρης Καραντινάκης δεν χρειάστηκε να ρίξει πολλές φορές την κλακέτα αφού ήταν όλοι τόσο «μελετημένοι» που το γύρισμα βγήκε χωρίς πίεση.

Τα γυρίσματα στη «Μάντρα» γίνονται με ηρεμία, γέλια, συνθήκες ωραίες που όσες ώρες κι αν διαρκούν, καθόλου δεν σε κουράζουν. Υπέροχη αισθητική, πολλή χαρά, πολλή αλήθεια, σάτιρα χωρίς κορδέλες, αυτοσαρκασμό με όρια και φυσικά με μουσική που πάντα θέλεις να σε «ταξιδεύει».

Όλα αυτά συνθέτουν ένα απίθανο κράμα που σε βάζει σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα που είχες ξεχάσει πως υπάρχει.

Δες στα βίντεο που ακολουθούν αποκλειστικά backstage από το επεισόδιο με τον Γιάννη Κότσιρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved