Ο Παράδεισος των κυριών-Μιχάλης Πανάδης: Απογοητεύσεις έχω περάσει κυρίως με ανθρώπινες συμπεριφορές
Media

Ο Παράδεισος των κυριών-Μιχάλης Πανάδης: Απογοητεύσεις έχω περάσει κυρίως με ανθρώπινες συμπεριφορές

Ο Μιχάλης Πανάδης που φέτος απολαμβάνουμε σε ρόλο στην καθημερινή σειρά Ο Παράδεισος των κυριών, μιλάει για την πορεία του μέχρι σήμερα που όπως αποκαλύπτει, δεν ήταν στρωμένη και με ροδοπέταλα. 

Έχει δουλέψει πολύ και έχει φτάσει εδώ με πολλή προσπάθεια από τη μεριά του, κάτι που τον χαροποιεί ιδιαίτερα. Ο ταλαντούχος ηθοποιός επίσης μιλάει για τις απογοητεύσεις που έχει ζήσει αλλά και πώς κατάφερε να τις διαχειριστεί...

Ανήκεις στη γενιά των ηθοποιών που το βιογραφικό τους είναι πλούσιο με σπουδαία έργα και συνεργασίες. Αισθάνεσαι τυχερός;

Ναι, πολύ. Όλες οι συνεργασίες, αυτά που έχουν έρθει, μου έκαναν πολύ καλό στην πορεία. Ταυτόχρονα, βέβαια, έχω δουλέψει και εγώ πολύ. Νομίζω ότι είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν την τύχη με το μέρος τους από την αρχή. Εγώ, όταν τελείωσα τη σχολή, δεν είχα κατευθείαν την τύχη με το μέρος μου. Δηλαδή, με το που αποφοίτησα, δεν χτυπούσαν εκατοντάδες τηλέφωνα και είχα να διαλέξω ανάμεσα σε δεκαπέντε προτάσεις. Το έχτισα σιγά-σιγά, με κόπο με πολλή δουλειά. Οι συνεργασίες που έρχονταν ύστερα από κάποια χρόνια ήταν σαν μια επιβράβευση. Ήρθαν όλα με μικρά και σταθερά βήματα.

Υπήρξε στιγμή που να έχεις απογοητευτεί στη δουλειά;

Πολλές στιγμές. Όχι τόσο με το αποτέλεσμα της δουλειάς, ειδικά στο θέατρο, που είναι κάτι ζωντανό και οτιδήποτε μπορεί να πάει καλά, μπορεί και όχι.

Όπως η περσινή σειρά που συμμετείχα, το «Σ’ αγαπάω μεν... αλλά», που δεν πήγε καλά σε τηλεθέαση, αλλά εγώ την απόλαυσα. Πέρασα υπέροχα με αυτόν τον ρόλο, τον αγάπησα. Απογοητεύσεις έχω περάσει κυρίως με ανθρώπινες συμπεριφορές.

Πώς τις διαχειρίστηκες;

Προσπαθείς να βάλεις τα όριά σου. Μέχρι τα 25 μου ήμουν πιο συγκρουσιακός. Μετά, επειδή καταλάβαινα ότι κυρίως εμένα επηρεάζει αυτό, κάπως προσπάθησα να οροθετούμαι, όταν χρειάζεται, με έναν τρόπο πιο ευγενικό. Αν βρεθείς σε μια δύσκολη συνθήκη, με δύσκολους ανθρώπους, θέλει έναν χειρισμό για να καταφέρεις να υπάρξεις χωρίς να νιώθεις ότι κάνεις έκπτωση σε σχέση με την αξιοπρέπεια, τα πιστεύω σου.

Με ποια κριτήρια επιλέγεις τις δουλειές σου;

Κατ' αρχάς, είναι το βιοποριστικό κομμάτι που παίζει σημαντικό ρόλο. Προσπαθώ να είμαι σε δουλειές που ξέρω ότι θα μπορέσω να επιβιώσω, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Γιατί το πρώτο διάστημα έκανα πράγματα και τζάμπα. Το αμέσως επόμενο είναι οι συντελεστές. Τι έχουν κάνει σε σχέση με τη δική τους δουλειά αλλά και με το πώς είναι ως άνθρωποι. Και το τρίτο είναι ο ρόλος και το έργο. Τα πρώτα χρόνια με ένοιαζε πιο πολύ τι έργο θα είναι και τι ρόλο θα παίξω. Πλέον, μεγαλώνοντας, νιώθω πως σε οτιδήποτε και να βρεθείς να παίξεις, άμα κάνεις καλά τη δουλειά σου, κάτι καλό θα γίνει. Πιο πολύ με ενδιαφέρει η συνάντηση με τους συνεργάτες μου και να έχει ενδιαφέρον συνολικά η δουλειά.

Πηγή: My TV

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved