Ήβη Νικολαΐδου για Γη της Ελιάς: «Είναι ωραίο να παθιάζονται με τα προβλήματα της ηρωίδας σου»
Media

Ήβη Νικολαΐδου για Γη της Ελιάς: «Είναι ωραίο να παθιάζονται με τα προβλήματα της ηρωίδας σου»

H Ήβη Νικολαΐδου, κρατώντας πρωταγωνιστικό ρόλο για δεύτερη χρονιά στην επιτυχημένη σειρά Η Γη της Ελιάς, μιλάει για την αποδοχή από τον κόσμο αλλά και για το πώς η ίδια βιώνει αυτή την επιτυχία. 

Η ηθοποιός αναφέρεται στην άψογη συνεργασία της με τον Ανδρέα Γεωργίου, τον Κούλλη Νικολάου και τη Βάνα Δημητρίου και δείχνει πολύ χαρούμενη για την επιτυχία που γνωρίζει αυτή η δουλειά της...

Για δεύτερη χρονιά πρωταγωνιστείς στη δραματική, σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς». Πώς κυλάει αυτή η συνεργασία;

Η συνεργασία συνεχίζει να κυλάει πολύ ωραία κι έχουμε μάθει καλύτερα ο ένας τον άλλον. Δηλαδή τους ανθρώπους που απαρτίζουν τα συνεργεία, το καστ και τους σκηνοθέτες μας. Πλέον, είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Ξέρεις τι θέλει ο καθένας και εκείνοι αντίστοιχα από εσένα. Επίσης, αυτή τη χρονιά έχει φύγει το μεγάλο άγχος κι έχει μείνει η δημιουργικότητα.

Περίμενες ότι η σειρά θα διατηρήσει τη δυναμική της και τη δεύτερη σεζόν λόγω του ισχυρού ανταγωνισμού;

Ναι, περίμενα ότι η σειρά θα διατηρήσει τη δυναμική της. Από τότε που πήρα στα χέρια μου τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου, είδα ότι έχει μεγάλο σασπένς και ανατροπές. Ακόμη, η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου, ο Αντρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου έχουν το δικό τους κοινό, που δύσκολα φεύγει.

Επομένως, όταν και αν γίνει συζήτηση για τρίτη χρονιά, είσαι θετική να συμμετάσχεις;

Πιστεύω ότι σίγουρα υπάρχουν σκέψεις για να συνεχίσει η σειρά και τρίτη χρονιά. Ωστόσο, μέχρι τη στιγμή που μιλάμε, δεν μας έχει γίνει κάποια νύξη ή επίσημη συζήτηση.

Πώς βιώνεις την επιτυχία της σειράς στην καθημερινότητά σου;

Προς το παρόν, δεν μου έχει τύχει κάτι δυσάρεστο που να πω «Αχ, δεν μπορώ!». Εντάξει, στην Ελλάδα ζούμε... (Γελάει.) Πάντως, είναι ωραίο να σε αναγνωρίζουν, να σου μιλάνε για τη σειρά και να παθιάζονται με τα προβλήματα του ήρωα ή της ηρωίδας που υποδύεσαι. Προσωπικά, το διασκεδάζω κι όσο περνάει ο καιρός γίνεται πιο έντονο. Για παράδειγμα, έχει τύχει να μου κορνάρουν στον δρόμο και να αναρωτιέμαι τι έκανα, αλλά να θέλουν να μου φωνάξουν «Γεια σου, Αντιγόνη». (Γελάει.)

Πηγή: My TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved