Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Πετράν προσπαθεί να πάρει στα χέρια του την τσάντα της Κατερίνας
Media

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Πετράν προσπαθεί να πάρει στα χέρια του την τσάντα της Κατερίνας

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Βαλέρια εκβιάζει το Σώτο με το βίντεο που έχει τραβήξει, κι εκείνος αποφασίζει ν’ αποσύρει την υποψηφιότητα του, για να μην πληγωθεί η Σύλβια

Ο Πετράν προσπαθεί να πάρει στα χέρια του την τσάντα της Κατερίνας, για να σβήσει τα δακτυλικά αποτυπώματα, αλλά καταλήγει να δίνει συμβουλές στον Κανέλο και το Τζώρτζη για την εγκυμοσύνη της Χρύσας.

Η Αγγέλα πάλι, τρώει μεγάλο στραπάτσο μετά την πρεμιέρα του μιούζικαλ, αφού οι κριτικές για το υποκριτικό ταλέντο που... δεν έχει, είναι η μία χειρότερη από την άλλη, και επιστρέφει πίσω στον Πλάτανο. Την ίδια ώρα, η Κατερίνα αποφασίζει να τα ξαναβρεί στον Παναγή και τον Πετράν, ενώ ο παπάς αποφασίζει να πάρει το επίμαχο βίντεο από τη Βαλέρια... με κάθε τίμημα.

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Σώτος με τον Πετράν σαμποτάρουν με επιτυχία το σχέδιο του Εγκεφάλου.

Την ίδια ώρα, η Μάρμω με τον παπά δεν μπορούν να καταλάβουν τι τους συνέβη, το ίδιο και η Σύλβια με την Καλλιόπη και την Τούλα, που ψάχνουν ποιος τις κλείδωσε στο κοινόβιο. Κι ενώ τα δυο αδέρφια βρίσκουν το τέλειο άλλοθι, για ακόμα μια φορά, ο Χαραλάμπης βρίσκει την τσάντα της Κατερίνας και ετοιμάζεται να την παραδώσει στις αρχές για να πάρουν αποτυπώματα.

Η Αγγέλα γιορτάζει τη νύχτα της πρεμιέρας, χωρίς να ξέρει ότι η αντίστροφη μέτρηση για την απόλυσή της έχει μόλις αρχίσει. Η Βαλέρια, πάλι, βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της για να ρίξει τον Σώτο στην παγίδα της, και στην αγκαλιά της Φιλιώς, και είναι αποφασισμένη να πετύχει. Θα προλάβει ο Ηλίας να τη σταματήσει ή θα γίνουν πραγματικότητα οι χειρότεροι φόβοι του;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved