Γλυκάνισος: Ο Στρατής, έξαλλος τσακώνεται με την Ελεάνα
Media

Γλυκάνισος: Ο Στρατής, έξαλλος τσακώνεται με την Ελεάνα

Γλυκάνισος: Στο σημερινό επεισόδιο (27/11), ο Καρίμ συναντάει τον Στρατή και τον απειλεί να μείνει μακριά από τη Ραζάν, ενώ ο Νικήτας μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Παράλληλα, έξω από το κατάλυμα των προσφύγων, δύο άντρες επιτίθενται στον Νεφζάτ και τον προειδοποιούν να «κλείσει» το στόμα του, ενώ στο αρχοντικό Δεμίρη ο Στρατής, έξαλλος, τσακώνεται με την Ελεάνα για το φέρσιμό της στην ταβέρνα της Ραζάν.

Στο σπίτι του Νικήτα όμως, η Σταθούλα και η Ανθή μαθαίνουν τι έγινε με τον Νικήτα και φεύγουν έντρομες για το νοσοκομείο. Όσο γίνονται όλα αυτά, ο Νεφζάτ βρίσκει τον Θανάση και τον κατηγορεί για την επίθεση που δέχτηκε, ενώ ο Στρατής αποφασίζει να επισκεφτεί τον Περικλή.

Στο νοσοκομείο, οι τελευταίες εξετάσεις του Νικήτα δείχνουν ότι η μνήμη του δεν θα επανέλθει άμεσα ενώ στο αστυνομικό τμήμα οι υποψίες του Θανάση ότι ο Ευστρατίου έχει κάποια σχέση, με την επίθεση κατά του Νεφζάτ, πληθαίνουν. Αποφασισμένος να λύσει το κουβάρι, ο Θανάσης μπαίνει στο γραφείο του Ευστρατίου και ψάχνει για στοιχεία.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved