Ράνια Τζίμα: «Αν μπορέσουμε μια γυναίκα να καταφέρουμε να κινήσουμε θα είναι μεγάλη υπόθεση»
Media

Ράνια Τζίμα: «Αν μπορέσουμε μια γυναίκα να καταφέρουμε να κινήσουμε θα είναι μεγάλη υπόθεση»

Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών σήμερα, 25 Νοεμβρίου και το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΑ δημιούργησε ένα σποτ με τίτλο «Σπάσε τη Σιωπή».

Πρωταγωνιστούν έξι Ελληνίδες δημοσιογράφοι που έχουν μια πολύ σημαντική επαγγελματική και κοινωνική καταγραφή. Οι δημοσιογράφοι Αντριάννα Παρασκευοπούλου και Ράνια Τζίμα βρέθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ERTNEWS και μίλησαν στον Απόστολο Μαγγηριάδη.

«Αν μπορέσουμε μια γυναίκα να καταφέρουμε να κινήσουμε θα είναι μεγάλη υπόθεση. Εύχομαι η Αντριάννα που έχει έναν γιο να έχει κάνει αυτό που πρέπει και θα προσπαθήσω να κάνω κι εγώ στην κόρη μου αυτό που πρέπει. Προφανώς η βάση του προβλήματος είναι το κομμάτι της κοινωνικής εκπαίδευσης. Εμείς που μεγαλώνουμε κορίτσια πρέπει να τους μάθουμε τι είναι το οποίο δεν αποδέχονται; Να βάζουν τα όρια.», είπε η Ράνια Τζίμα.

Η Αντριάννα Παρασκευοπούλου δήλωσε με τη σειρά της:

«Είμαι απολύτως πεποισμένη ότι κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει. Για εμένα έχει σημασία ότι η κοινωνία ήταν έτοιμη να αφουγραστεί. Το 55% των γυναικών που δολοφονούνται είναι είτε από τον σύζυγο είτε από τον σύντροφο. Πρέπει να πάμε μπροστά και όχι πίσω. Έχουν αλλάξει οι καιροί...».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved