Τηλεθέαση: Πόσο καλά τα πήγαν σε νούμερα Κορομηλά-Μενεγάκη στη συνάντησή τους μετά από 26 χρόνια;
Media

Τηλεθέαση: Πόσο καλά τα πήγαν σε νούμερα Κορομηλά-Μενεγάκη στη συνάντησή τους μετά από 26 χρόνια;

Αν κάθε μία «κουβαλούσε» τις επιτυχίες της και τα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης που έχουν καταφέρει η κάθε μία στην καριέρα της, τότε θα έπρεπε να... σπάσουν τα κοντέρ!

Πώς όμως τα πήγαν Ελένη Μενεγάκη και Ρούλα Κορομηλά στη χθεσινή (25/11) ιστορική συνάντησή τους μετά από 26 ολόκληρα χρόνια;

Η αλήθεια είναι πως τόσο η Ρούλα Κορομηλά όσο και η Ελένη Μενεγάκη έχουν συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκονται στο προσκήνιο της τηλεοπτικής πραγματικότητας, να σημειώνουν με την εμφάνισή τους πολύ υψηλά ποσοστά.

Η χθεσινή τους συζήτηση μέσα από την εκπομπή Ελένη ήταν πράγματι πολύ ενδιαφέρουσα, ειλικρινής, συγκινητική... Από καρδιάς θα μπορούσε να πει κανείς.

Η Ρούλα Κορομηλά μίλησε με το γνωστό εξομολογητικό της ύφος για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, τονίζοντας μάλιστα πως έφτασε πολύ κοντά στον θάνατο όταν αντιμετώπισε πολύ σοβαρό αυτοάνοσο νόσημα.

Η Ελένη Μενεγάκη από την πλευρά της, της θύμιζε όλες τις σπουδαίες στιγμές που έζησε και μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τις εκπομπές που παρουσίαζε η Ρούλα και εκείνη με τη σειρά της, αναφέρθηκε στην κοινή επιτυχημένη πορεία που είχαν, σε διαφορετικές τηλεοπτικές ζώνες. Μάλιστα και οι δύο επεσήμαναν αρκετές στιγμές κατά τη διάρκεια της συνύπαρξής τους πως ουδέποτε υπήρξαν αντίπαλες και πως δεν είχαν να χωρίσουν απολύτως τίποτα μεταξύ τους.

Μιλώντας τώρα με νούμερα, η χθεσινή συνάντηση Ρούλας-Ελένης κατέγραψε 15,7% στο δυναμικό κοινό και 13,9% στο γενικό σύνολο. Το ποσοστό του 18,8% έφτασε σε τέταρτο η τηλεοπτική συνύπαρξη των δύο γυναικών.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved