Βανδή: Λύγισε στην εκπομπή της Μπακοδήμου «Α, να χαθείς Μαρία με συγκίνησες»
Media

Βανδή: Λύγισε στην εκπομπή της Μπακοδήμου «Α, να χαθείς Μαρία με συγκίνησες»

Μια φιλική και απόλυτα γυναικεία συνάντηση με… εξομολογητική διάθεση είχε η Δέσποινα Βανδή με την Μαρία Μπακοδήμου για την εκπομπή, Γεια σου!

Η Δέσποινα Βανδή αναπόλησε με συγκίνηση τα παιδικά της χρόνια στην Καβάλα, θυμήθηκε τις δυσκολίες που κατάφερε να ξεπεράσει αλλά και τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι. Μίλησε για τα παιδιά της, την ανάγκη της να φροντίζει τους άλλους αλλά και για τη σχέση που έχει με τον καθρέφτη της και το φαγητό.

Η Δέσποινα Βανδή κατά τη διάρκεια που έκαναν μασάζ αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια και στις οικονομικές δυσκολίες που περνούσε η οικογένειά της και είπε με συγκίνηση: «Θα ήθελα να μπορούσα να γυρίσω πίσω, να χτυπήσω την πλάτη σε αυτό το παιδί, στις όποιες δυσκολίες περνούσε και να του πω: «Μια μέρα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα»… Όλοι μας περνάμε δύσκολα. Η ζωή δεν είναι εύκολη, όλοι κάνουμε μία διαδρομή. Δεν πρέπει να αφήνεσαι και να χάνεσαι αλλά να κοιτάζεις μπροστά…» και κόμπιασε. Η Δέσποινα δάκρυσε και αναφώνησε: «Α, να χαθείς Μαρία με συγκίνησες, εδώ ήρθαμε για να χαλαρώσουμε»!

Και η Μαρία Μπακοδήμου λύγισε και εκείνη και της απάντησε: «Γιατί το κλάμα είναι καλό, διώχνει οι τοξίνες»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved