Χριστίνα Παγκάλη: Το Κόκκινο Ποτάμι και η συνεργασία με τον Μανουσάκη
Media

Χριστίνα Παγκάλη: Το Κόκκινο Ποτάμι και η συνεργασία με τον Μανουσάκη

H Χριστίνα Παγκάλη πρωταγωνιστεί στο Κόκκινο ποτάμι, σε μια ακόμη συνεργασία της με τον Μανούσο Μανουσάκη.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλά για την συνεργασία τους, την ηρωίδα της και τον λόγο που δεν κάνει συχνά τηλεόραση.

Υποδύεστε την Ασπασία στο «Κόκκινο ποτάμι» του OPEN, τη βοηθό του Δημοσθένη στο νοσοκομείο

«Η Ασπασία είναι μια γυναίκα με βαθιά ενσυναίσθηση, που κάνει με το παραπάνω το καθήκον της. Αντιμετωπίζει τον καθένα με πολλή αγάπη και, όσο μπορεί, συμβάλλει εμπράκτως στο να του παρασχεθεί η βοήθεια που χρειάζεται».

Άρα παίζει σημαντικό ρόλο στις ζωές των κεντρικών ηρώων...

«Ναι. Η Ασπασία παίρνει μέρος σε ένα μυστικό χειρουργείο προκειμένου να σωθεί το παιδί της Ιφιγένειας. Βάζει τον εαυτό της σε δύσκολη θέση, διότι ένα μυστικό χειρουργείο είναι πάντα παράνομο. Είναι όμως ταγμένη και προσπαθεί να βοηθήσει τον Δημοσθένη για το καλό του μωρού, πέρα από το πλαίσιο που θέτει ένα νοσοκομείο. Στα επόμενα επεισόδια θα τη δούμε να βοηθά, με καταλυτικό τρόπο, ακόμα μία ηρωίδα της σειράς που θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση».

Τι αγαπάτε στην ηρωίδα σας;

«Την καλοσύνη της και τη βαθιά αίσθηση καθήκοντος που έχει».

Με τον Μανούσο Μανουσάκη συνεργάζεστε για δεύτερη φορά, καθώς είχατε συμμετάσχει και στη σειρά που είχε κάνει για την ΕΡΤ «Βαρδιάνος στα σπόρκα». Τι εκτιμάτε σε εκείνον;

«Το ότι είναι ένας σπουδαίος σκηνοθέτης, με βαθιά γνώση του αντικειμένου, αλλά και ένας άνθρωπος με ευγένεια, συνέπεια, εργατικότητα, σεβασμό και αγάπη για αυτό που κάνει και για όλους εμάς».

Παρά την εικοσαετή πορεία σας στο θέατρο, στην τηλεόραση κάνατε την εμφάνισή σας μόλις τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Γιατί;

«Τα πρώτα χρόνια είχα ταχθεί στο θέατρο και δεν σας κρύβω ότι δεν ήθελα να κάνω τηλεόραση. Αυτό στην πορεία άλλαξε και οφείλω να ομολογήσω ότι λυπάμαι που έχασα χρόνο, διότι την έχω αγαπήσει πολύ την τηλεόραση. Βέβαια, είχα και εξαιρετικές συνεργασίες. Ήμουν πολύ τυχερή με τους ανθρώπους που συνεργάστηκα», λέει στο 7 μέρες tv η ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved