Μιχάλης Ρακιντζής: «Σαν χθες θυμάμαι το γύρισμα με την Ελένη στο "Προκαλείς"»
Media

Μιχάλης Ρακιντζής: «Σαν χθες θυμάμαι το γύρισμα με την Ελένη στο "Προκαλείς"»

Ελένη: Η Νάνσυ Νικολαΐδου συνάντησε τον Μιχάλη Ρακιντζή με αφορμή τις εμφανίσεις του στο "Γυάλινο" μουσικό θέατρο.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής μιλά για τις μεγάλες επιτυχίες του, ενώ σπεύδει να μας διευκρινίσει πως καθόταν πάντα τελευταίο θρανίο.

Επίσης μιλά για την αποβολή που είχε «φάει» και μας εξηγεί γιατί όλους τους πλατινένιους και χρυσούς δίσκους του, τους έχει κλεισμένους σε ένα ντουλάπι.

Τέλος εξηγεί γιατί το «Μωρό μου φάλτσο» έγινε επιτυχία ερήμην του, τι θυμάται από το γύρισμα με την Ελένη στο «Προκαλείς», ενώ έχει ενδιαφέρον και τι απαντά όταν τον ρωτούν αν τελικά έχει παντρευτεί με την Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής θυμάται: «Όταν κοιμόντουσαν οι γονείς μου, εγώ όλο το βραδύ έγραφα τραγούδια. Κοιμόμουν στις 5.00 τα ξημερώματα και μετά στις 7.00 πήγαινα σχολείο και κοιμόμουν εκεί».

«Στο σχολείο ήμουν πάντα τελευταίο θρανίο και η αλήθεια είναι πως έχω «φάει» αποβολή γιατί έβαψα τα μαλλιά μου».

«Το ”Μη μου μιλάς για καλοκαίρια” το έγραψα όσο ακόμα ήμουν μαθητής». Το «Μωρό μου φάλτσο» έγινε επιτυχία ερήμην μου ακουγόταν παντού, κάνεις δεν ήξερε ότι το τραγουδούσα εγώ».

Ενώ αναφέρθηκε και την συμμετοχή της Ελένης Μενεγάκη στο τραγούδι «Προκαλείς»: «Σαν χθες θυμάμαι το γύρισμα με την Ελένη στο "Προκαλείς". Κάποια πράγματα για κάποιον ανεξήγητο λόγο, μένουν μέσα σου για πάντα».

Εξήγησε γιατί αποφεύγει τις συνεντεύξεις: «Αποφεύγω να δίνω συνεντεύξεις, γιατί δεν μου αρέσει να μιλάω, γιατί λέω διαρκώς βλακείες. Δεν είμαι κάλος σε όλο αυτό».

«Όλους τους χρυσούς και πλατινένιους δίσκους τους έχω κλεισμένους σε ένα ντουλάπι. Δεν τους κρέμασα ποτέ στο σαλόνι! Δεν μου αρέσουν τα τρόπαια. Όταν έρχεσαι στο σπίτι μου, έρχεσαι για μένα. Δεν το βρισκω σωστό να είναι κρεμασμένοι οι δίσκοι στους τοίχους» ανέφερε.

Αναφορικά με την συμμετοχή στην Eurovision σχολίασε: «Δεν ήταν για μένα φάουλ η συμμετοχή μου στη Eurovision με το «s.a.g.a.p.o». Η Εurovision μου έχει αφήσει ότι γεύση μου έχουν αφήσει και όλες οι εμφανίσεις που έχω κάνει όλα αυτά τα χρονιά».

«Κάνεις δεν πρέπει να εκμεταλλεύεται και οφείλει να μην εκμεταλλεύεται τις γκρούπις και το λέω πολύ σοβαρά αυτό» τόνισε ο ερμηνευτής.

«Είμαι πολύ καλά, είμαι του για πάντα, είμαι πιστός, αν και το τραγούδι λέει ”ποτέ μου δε σου είπα δικός σου για πάντα. Μου αρέσουν οι… αστικοί μύθοι, δεν απαντώ αν έχω παντρευτεί».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved