Η Γη της Ελιάς: Αποθεώθηκε ο Παρτσαλάκης για την ερμηνεία του: «Μας αποτελείωσες...»
Media

Η Γη της Ελιάς: Αποθεώθηκε ο Παρτσαλάκης για την ερμηνεία του: «Μας αποτελείωσες...»

Η Γη της Ελιάς: Στο σημερινό επεισόδιο (28-11) ο Γιώργος Πατσαλάκης αποθεώθηκε για την ερμηνεία του όταν, λίγα λεπτά πριν παραδόσει την τηλεοπτική του κόρη στον γαμπρό, της έδωσε μερικές πατρικές συμβουλές. 

Η σειρά έχει αγαπηθεί από την πρώτη κιόλας σεζόν και οι τηλεθεατές δεν χάνουν επεισόδιο, μιας και παρακολουθούν τις εξελίξεις και πολλές είναι οι φορές που συγκινούνται.

Σήμερα γάμος γίνεται για τη Γη της Ελιάς, μιας και το μεγαλύτερο μέρος του επεισοδίου είχε να κάνει με τον γάμο της Ισμήνης και του Κωνσταντίνου, οι οποίοι αν και πέρασαν από 40 κύματα κατάφεραν να είναι και επίσημα μαζί και να αρχίσουν τη νέα τους ζωή, παντρεμένοι πλέον. Ο Λυκούργος από την αρχή έδειξε να είναι απόλυτα συγκινημένος που έβλεπε την κόρη του τόσο ευτυχισμένη, να λάμπει μέσα στο κατάλευκο νυφικό της!

Όλα όσα είδαμε στο σημερινό επεισόδιο...

Η ημέρα του γάμου του Κωνσταντίνου και της Ισμήνης έφτασε. Ο Λυκούργος ένιωσε μεγάλη συγκίνηση που συνόδευσε την κόρη του στην εκκλησία και την παρέδωσε στον γαμπρό. Παρόντες στον γάμο αλλά και τη βάφτιση που ακολούθησε, ήταν όλοι εκτός από τον Ισίδωρο, ο οποίος αρνήθηκε να παρευρεθεί λόγω του Κωνσταντίνου, ενώ παράλληλα ένιωθε και πιεσμένος με το θέμα της Αγγελικής.

Ο Σωκράτης έδειξε να πιέζεται να πάρει κάποιες αποφάσεις, οι οποίες αναμένεται να αλλάξουν τη ζωή του μικρού κοριτσιού. Ο Στάθης, με αφορμή ένα τυχαίο γεγονός, κατάφερε να θυμηθεί από πού γνωρίζει τον άνδρα που άρπαξε το αγοράκι μπροστά στα μάτια του.

Οι τηλεθεατές αποθέωσαν με το σχόλιά τους στο Twitter τον Λυκούργο (Γιώργο Παρτσαλάκη) στην σκηνή που μίλαγε στην κόρη του, λίγα μόλις λεπτά πριν την παραδώσει στον άντρα της στην εκκλησία!

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς: Πιο αδίστακτη από ποτέ! Η Μυρτάλη κρατά όμηρο και βασανίζει τον Αλέξη

Η Γη της Ελιάς: Η ημέρα του γάμου του Κωνσταντίνου και της Ισμήνης έφτασε

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved