Η Ζωή Κρονάκη αποκαλύπτει πώς προέκυψε η εκπομπή Δύο στη Μία!
Media

Η Ζωή Κρονάκη αποκαλύπτει πώς προέκυψε η εκπομπή Δύο στη Μία!

Η Ζωή Κρονάκη είναι δίδυμο τηλεοπτικό με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Γιαγτζόγλου και μαζί παρουσιάζουν στην ΕΡΤ την εκπομπή Δύο στη 1, μία ολοκαίνουργια πρόταση στην κρατική τηλεόραση. 

Η γνωστή δημνοσιογράφος και παρουσιάστρια μιλάει σε συνέντευξή της για το πώς προέκυψε αυτή η δουλειά, τι ξεχωρίζει σε αυτή τη συνεργασία αλλά και τι την έχει δυσκολέψει στο πρόγραμμά της βάσει των τηλεοπτικών της υποχρεώσεων...

Πώς προέκυψε το «Δύο στη μία»;

Το καλοκαίρι, που οι «Μαμά-δες» είχαν κλείσει ήδη δύο χρόνια, αισθάνθηκα την ανάγκη να εκφράσω την επιθυμία μου να αξιοποιηθώ περαιτέρω και σε ένα άλλο τηλεοπτικό project. Με κάποιον μαγικό τρόπο, η δική μου επιθυμία συνάντησε την επιθυμία του Δημήτρη Γιαγτζόγλου και έτσι έγινε η πρόταση. Η ΕΡΤ θέλησε να δημιουργήσει μια ψυχαγωγική ζώνη σε καθημερινή βάση και το Σαββατοκύριακο. Εμείς κάναμε ένα δοκιμαστικό το οποίο άρεσε, γράψαμε τις ιδέες μας γι' αυτό το μαγκαζίνο και περιμέναμε μήπως χτυπήσει το τηλέφωνο. Πριν ακόμη ληφθεί οποιαδήποτε απόφαση, θυμάμαι τα τηλεφωνήματά μας με τον Δημήτρη, το άγχος που μοιραζόμασταν και τη χαρά που αισθανθήκαμε όταν μας ανακοινώθηκε ότι θα είμαστε παρέα σε αυτό το project.

Τι ξεχωρίζεις σε αυτή τη συνεργασία;

Όσο κοινότοπο και αν ακούγεται, αυτό που ξεχωρίζω είναι η πολύ καλή ομάδα που έχουμε στήσει και η όρεξη που έχουμε όλοι μαζί γι' αυτό το εγχείρημα. Με τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου νιώσαμε ταύτιση από το πρώτο λεπτό, όταν βρεθήκαμε σε ένα καφέ στο κέντρο της Αθήνας και από το πρώτο μισάωρο αρχίσαμε να μιλάμε για όλη τη ζωή μας. Έχουμε κοινή φιλοσοφία και κοινή αισθητική. Ο μαέστρος μας ο αρχισυντάκτης της εκπομπής Δημήτρης Σαρρής και όλα τα παιδιά εργάζονται σκληρά όχι γιατί πρέπει, αλλά γιατί έχουμε το ίδιο όραμα.

Έχει δυσκολέψει το πρόγραμμά σου λόγω της εκπομπής;

Αν και εργάζομαι επτά ημέρες την εβδομάδα και το ζωντανό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου απαιτεί αρκετές ημέρες και ώρες προετοιμασίας φέτος μπορώ να οργανώσω καλύτερα το πρόγραμμά μου. Στις «Μαμάδες» έκανα πολλά ρεπορτάζ με αποτέλεσμα να χρειάζονται σε καθημερινή βάση γυρίσματα, που ήταν και πιο χρονοβόρα και απαιτούσαν να μετακινούμαι από τη μια άκρη της Αθήνας στην άλλη. Φέτος γλίτωσα από τις πολλές διαδρομές και αυτό για μένα ήταν σωτήριο!

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved