Ζωή Κρονάκη: «Έφτασα στα 40+ για να νιώσω ότι άρχισε η δουλειά μου να αναγνωρίζεται»
Media

Ζωή Κρονάκη: «Έφτασα στα 40+ για να νιώσω ότι άρχισε η δουλειά μου να αναγνωρίζεται»

Η Ζωή Κρονάκη που παρουσιάζει την εκπομπή Δύο στη μία με τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου μιλάει σε συνέντευξή της για την αναγνώριση της δουλειάς της που όπως παραδέχεται άργησε να έρθει!

Η όμορφη δημοσιογράφος, σε μία συνέντευξη εξομολόγηση μιλάει για την απόλυτη δικαίωση που νιώθει για τη δουλειά της αλλά και για το μότο που έχει στη ζωή της...

■ Η ΕΡΤ έχει δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό πρόγραμμα ανακατεύοντας την τράπουλα. Νιώθεις μέρος αυτής της ανανέωσης;

Είμαι πολύ υπερήφανη που είμαι μέρος αυτής της ομάδας. Είναι μεγάλη μου τιμή που η διοίκηση της ΕΡΤ εμπιστεύτηκε σε μένα και στον Δημήτρη ένα τέτοιο εγχείρημα. Το βασικό για μένα είναι η τηλεοπτική ελευθερία που νιώθω και το κλίμα που επικρατεί. Δεν έχω ξαναδουλέψει σε τέτοιο κλίμα συνεργασίας, αρμονίας και συναδελφικότητας. Και το λέω με όλη την ευθύνη και την αλήθεια του λόγου μου.

■ Νιώθεις δικαιωμένη που έμεινες σταθερή στην τηλεοπτική σου φιλοσοφία;

Πολύ! Για μένα η οποιαδήποτε καταξίωση άργησε αρκετά να έρθει. Δουλεύω από τα 20 μου, από το πρώτο έτος στο πανεπιστήμιο, και έφτασα στα 40+ για να νιώσω ότι άρχισε η δουλειά μου να αναγνωρίζεται. Σε όλα αυτά τα χρόνια, όμως παρέμεινα πιστή σε αυτά που για μένα αποτελούσαν κόκκινη γραμμή. Δεν έκανα ποτέ έκπτωση στα «θέλω» μου. Είχα και την ασφάλεια του ραδιοφώνου, δεν έμεινα ποτέ άνεργη και προτιμούσα να υπάρχω σε άλλα Μέσα από το να υπάρχω κάπου τηλεοπτικά, όπου δεν θα ένιωθα άνετα και δεν θα ήμουν ο εαυτός μου.

■ Ποιο είναι το μότο σου;

Πριν από κάποια χρόνια, άκουσα μια φράση στα μαθήματα αυτοβελτίωσης που παρακολουθούσα, που στόχευσε κατευθείαν στην καρδιά μου. Αυτό που μας έλεγε πάντα η δασκάλα μας ήταν: «Η ιστορία που λέω είναι η ιστορία που ζω».

Οι λέξεις με τις οποίες θα περιγράφεις την καθημερινότητά σου έχουν δύναμη. Αν κάθε ημέρα μεμψιμοιρείς και αναφέρεσαι στη ζωή σου ως ένα μονοπάτι δύσκολο και δυσβάστακτο, αυτό θα βιώσεις και αυτό θα προκαλέσεις. Προσπαθώ καθημερινά να είμαι ευγνώμων για όσα μου συμβαίνουν, σκεπτόμενη ότι ακόμη και οι δυσκολίες έρχονται για να μας διδάξουν.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved